Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Γιακουμάκης: «Είχα πρόταση από τη Νότια Κορέα αλλά τα χρήματα δεν είναι το παν για μένα»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αποκάλυψε πως είχε στα χέρια του μία πολύ καλή πρόταση από ομάδα της Νότιας Κορέας, ωστόσο την απέρριψε καθώς θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και να παίζει σε υψηλό επίπεδο…

Τα εντυπωσιακά νούμερα του Γιώργου Γιακουμάκη με τη φανέλα της Φένλο (21 γκολ σε 20 εμφανίσεις) έκαναν αρκετές ομάδες να χτυπήσουν την πόρτα της ολλανδικής ομάδας για την περίπτωση του.

Οπως είχατε ενημερωθεί από το gazzetta.gr, πρόσφατα ομάδες από την Ολλανδία, την Γερμανία, την Αγγλία, την Τουρκία, ακόμη και τη Νότια Κορέα βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις της Φένλο για τον διεθνή φορ, ο οποίος σκοράρει κατά ρυπάς με κάθε τρόπο.

Ο 26χρονος Έλληνας φορ, ο οποίος αναδείχθηκε και ο πολυτιμότερος παίκτης του μήνα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, μίλησε για την πρόταση που του έκανε ομάδα της Νότιας Κορέας, τονίζοντας πως την απέρριψε καθώς θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και σε υψηλό επίπεδο.

«Είχα πρόταση από ομάδα της Νότιας Κορέας η οποία μου πρόσφερε πολλά χρήματα. Τα χρήματα δεν είναι το παν για μένα. Αυτό που θέλω είναι να παίζω σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη γιατί θέλω να συμμετέχω και στα παιχνίδια της εθνικής μου ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα. Γι’ αυτό και επέλεξα να μην πάω στη Νότια Κορέα», ανέφερε αρχικά στο «ESPN», ενώ για το γεγονός ότι βρέθηκε μία… ανάσα από το θρυλικό ρεκόρ του Μάρκο Φαν Μπάστεν, τόνισε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το ήξερα. Την επόμενη μέρα το έμαθα. Αν το ήξερα από πριν θα “σκότωνα” για να πετύχω κι άλλα τέρματα. Αλλά με τα έντεκα γκολ ήμουν πολύ κοντά και είμαι περήφανος γι ‘αυτό».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Shares