Παρασκευή , 19 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Για σχέσεις με την… τρομοκρατία κατηγορεί την Κύπρο ο Τατάρ!

Την καλεί να εγκαταλείψει τη συνεργασία με… τρομοκρατικές οργανώσεις που απειλούν την παγκόσμια ανθρωπότητα!


Τουλάχιστον για «δέσιμο» είναι το μαντρόσκυλο του Ερντογάν στα κατεχόμενα, ο Ερσίν Τατάρ, που κατηγόρησε την Κύπρο για σχέσεις με… τρομοκρατία και τρομοκρατικές οργανώσεις!

Έβγαλε μάλιστα και ανακοίνωση όπου καλεί την Κυπριακή Δημοκρατία «να επανεξετάσει τις σχέσεις της με την τρομοκρατία και τις τρομοκρατικές οργανώσεις και να εγκαταλείψει τη συνεργασία με πολιτικά κίνητρα με τρομοκρατικές οργανώσεις που απειλούν την παγκόσμια ανθρωπότητα».

Ενοχλήθηκε το φερέφωνο της τουρκικής προπαγάνδας επειδή από τον Ιανουάριο λειτουργούν στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου γραφεία του κουρδικού PYD, που ο Τατάρ το θεωρεί παρακλάδι του ΡΚΚ. Και ισχυρίστηκε ότι οι σχέσεις της «ε/κ διοίκησης», όπως αναφέρει την Κυπριακή Δημοκρατία, με το ΡΚΚ ενέχει κινδύνους για την ασφάλεια της «χώρας» και της περιοχής!

«Με αυτή την ευκαιρία καλώ την ε/κ διοίκηση νότιας Κύπρου να εγκαταλείψει αυτή την προσέγγιση, η οποία δεν εξυπηρετεί άλλο σκοπό από το να αυξήσει τις περιφερειακές εντάσεις και να μετατρέψει την τρομοκρατία σε μυστικό πολεμικό εργαλείο», αναφέρει προκλητικά.

newsbreak.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares