Δευτέρα , 25 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Για μερικές δεκάδες μέτρα, για μερικά δις!!!

Οι πιο αμετανόητες κυβερνήσεις, είναι οι ελληνικές! Μέχρι τώρα είχαμε μείνει στην ιστορία για τον πολιτισμό μας, τις γνώσεις μας, την εφευρετικότητα μας! Οι κυβερνήσεις της μεταπολιτευτικής χώρας φαίνεται όμως ότι πασχίζουν να καταστήσουν τη χώρα μας σύμβολο της αυτοκαταστροφής, παράδειγμα προς αποφυγή, δείγμα κακής εξέλιξης.


Στην Ελλάδα του 2020, με την κατεστραμμένη οικονομία, με την Τουρκία να απειλεί καθημερινά την εθνική μας κυριαρχία, η Ελλάδα ¨επιδοτεί¨ την τουρκική οικονομία!! Ενισχύει οικονομικά αυτό ακριβώς το κράτος που καθημερινά παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, το κράτος του οποίου ο αρχηγός οραματίζεται μια «γαλάζια πατρίδα», τη χώρα του οποίου ο υπουργός Εξωτερικών κάνει λόγο για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη!!!!

Την Τουρκία λοιπόν που κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να ρημάξει την εθνική μας κυριαρχία, η Ελλάδα χρηματοδοτεί ετησίως με σχεδόν δύο δις εισαγωγών! Μάλιστα το έτος 2019 το ύψος των εισαγωγών παρουσιάσθηκε ελαφρώς αυξημένο σε σχέση με το 2018, φτάνοντας το ποσό των 1.943.316.747 ευρώ! Μεταξύ δε των προϊόντων που εισάγουμε περίοπτη θέση κατέχουν τα ψάρια, μαρούλια, αγγούρια, πατάτες, κυδώνια, μήλα, αχλάδια, βερίκοκα, φράουλες, όσπρια, καλαμπόκι, αλεύρι!
Η λίστα είναι ατελείωτη, και η ανικανότητα των Κυβερνήσεων να αξιοποιήσουν τον πλούτο της Ελλάδας, ήτοι τον πρωτογενή τομέα. Είναι ντροπή για μια χώρα με το κλίμα και το έδαφος του τόπου μας να αγοράζει από το εξωτερικό φρούτα, όσπρια, λαχανικά, ψάρια, τα οποία σημειωτέον δεν υποβάλλονται σε κανενός είδους ποιοτικό έλεγχο, σε καμία μέτρηση.

Σπόροι, ζαχαρότευτλα, κρασιά, νερό, καπνά, μαλάκια, μέλι κι εσπεριδοειδή! Όλα αυτά, την ίδια στιγμή που έλληνες παραγωγοί πετούν τα προϊόντα τους διότι μένουν απούλητα ! Χιλιάδες προϊόντα, κάθε είδους, κάθε κατηγορίας! Κι όλα αυτά, πολύ απλά διότι οι ελληνικές κυβερνήσεις φαίνονται ανίκανες ή τουλάχιστον απρόθυμες να αντιληφθούν τις τεράστιες προεκτάσεις των εμπορικών συναλλαγών! Μιλάμε για τον μόνιμο εκβιαστή της χώρας, μιλάμε για την Τουρκία, η οποία όπως φαίνεται δε θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη κάνει : οικονομική εκμετάλλευση της Ελλάδας, λαθρομετανάστες, καλές σχέσεις με Γερμανία και ΗΠΑ και μια Ελλάδα, η οποία δεν ασχολείται με «μερικές δεκάδες μέτρα, με μερικά δις»…

Πολύ φοβάμαι ότι εάν η Ελλάδα συνεχίσει αυτές τις αλόγιστες πρακτικές, τις επικίνδυνες για την εθνική μας κυριαρχία επιλογές, η Τουρκία δεν θα χρειαστεί να κάνει τίποτα! Η Ελλάδα θα καταστραφεί από μόνη της!

Δείτε ΕΔΩ 

Tης Γερασιμούλας Στάμου

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares