Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Για “ΓΕΛΙΑ & για.. “ΚΛΑΜΑΤΑ” η ανακοίνωση του Ελληνικού ΥΠΕΞ: Περιμένει από την Άγκυρα καταδίκη του περιστατικού στο Καστελόριζο…

Για "ΓΕΛΙΑ & για.. "ΚΛΑΜΑΤΑ" η ανακοίνωση του Ελληνικού ΥΠΕΞ: Περιμένει από την Άγκυρα καταδίκη του περιστατικού στο Καστελόριζο...

”Kοιμάται” η Αθήνα…

Αστεία ανακοίνωση είχαμε από το Ελληνικό ΥΠΕΞ για το χθεσινό περιστατικό στο Καστελόριζο. Η Αθήνα ”κοιμάται” και ελπίζει από την Άγκυρα, η οποία διέπραξε το ατόπημα στο ακριτικό νησί, να καταδικάσει την εισβολή του drone!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή προσβολή της Ελληνικής σημαίας στο Καστελόριζο.

Τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες αποσκοπούν να δυναμιτίσουν τις προοπτικές αποκλιμάκωσης της έντασης μεταξύ των δυο χωρών.

Αναμένουμε από τις τουρκικές αρχές την άμεση καταδίκη και διερεύνηση του περιστατικού, ώστε οι υπαίτιοι να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε σχολιάσει τα εξής:

‘Κάποιος ανόητος από την πλευρά της Τουρκίας προφανώς οργάνωσε αυτήν την πρόκληση. Αλλα επειδή μου αρέσει να βλέπω την «μεγάλη εικόνα», η Τουρκία και ο Ερντογάν δύο φορές αυτό το καλοκαίρι ηττήθηκαν. Αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω σχετικά με τον στόλο και το Ορούτς Ρέις που έβγαλαν δύο φορές αλλά και με τις απειλές που εκτόξευσαν δεκάδες φορές και τις πήραν πίσω.

”Εχουν «φάει» (οι Τούρκοι) την επακούμβηση από το Λήμνος, το χτύπημα του F-16 που καταστράφηκε μετά την αερομαχία, τα υποβρύχιά τους που κολλήσαμε γύρω από την Εύβοια και την πλήρη επικράτηση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και του Πολεμικού Ναυτικού τις τελευταίες 65 μέρες. Τώρα, κάποιοι ανόητοι ξεδίνουν στα drone.”

Δεν σοβαρεύονται κάποιοι στην Αθήνα για άλλη μία φορά!

pentapostagma.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares