Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Γη της ελιάς spoilers: Ο Στάθης και η Ιουλία συνεχίζουν τα πονηρά ραντεβού

Γη της Ελιάς, πόσα θα δούμε από την Κυριακή 11 έως και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο MEGA.

Έρωτες που γεννιούνται, πάθη που δεν μπορούν να συγκρατηθούν και μυστικά που κινδυνεύουν να βγουν στο φως. Απρόσμενες εξελίξεις έρχονται στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Γη της ελιάς», που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Γη της Ελιάς, Επεισόδιο 66 (Κυριακή 11 Δεκεμβρίου): O Στάθης με την Ιουλία κάνουν έρωτα. Πρέπει ωστόσο να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή μέχρι να γίνουν οι εκλογές, ώστε να μην γίνουν αντικείμενο σχολιασμού και κάνουν κακό στην εικόνα του Ισίδωρου. Η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο επιστρέφουν μία ημέρα νωρίτερα από το γαμήλιο ταξίδι στη Μάλτα, λόγω δουλειάς. Η Αρετή μαθαίνει από την Αναστασία ότι ο Θανάσης τριγυρνάει στην Αρεόπολη και ταράζεται.

Η Μαρίνα λέει στον Μάνο ότι θέλει να κάνουν παιδί. Ο πρώην διευθυντής του κλαμπ απειλεί πώς θα αποκαλύψει τις παράνομες δουλειές του Δημοσθένη. Ο Ισίδωρος προχωρά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και, μαζί με τον Μάνο, σχεδιάζουν την επέκταση της επιχείρησης. Ο Στάθης με την Εύα συναντιούνται τυχαία στον δρόμο και τα αίματα ανάβουν. Οι εντάσεις στο σπίτι του Δημοσθένη όλο και μεγαλώνουν, καθώς η Ειρήνη λέει στην οικογένειά της ότι η Αρετή την έβαλε να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να κατηγορήσει τον Φίλιππο για βιασμό.

Γη της Ελιάς, Επεισόδιο 67 (Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου): Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και την φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία. Την υπόθεση αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης, ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής.

Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού. Η Ισμήνη βρίσκει ένα χαρτί στο πάτωμα με το όνομα του Κεφάλα γραμμένο επάνω και ο Κωνσταντίνος καλείται να απολογηθεί. Παράλληλα, η κόντρα ανάμεσα στη συμμορία τού Δημοσθένη και αυτή του Κεφάλα στην Αθήνα κορυφώνεται, οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες.

 

Γη της Ελιάς, Επεισόδιο 68 (Τρίτη 13 Δεκεμβρίου): Η Ιουλία συνεχίζει τα παράνομα ραντεβού με τον Στάθη, αγνοώντας ότι ο Κουράκος έχει αρχίσει να υποψιάζεται. Η Δήμητρα συναντά τον Κίμωνα και η έλξη είναι αμοιβαία από το πρώτο λεπτό. Η Μυρτάλη συνεχίζει να ρίχνει γέφυρες με σκοπό να προσεγγίσει τη Μαρίνα, η οποία δείχνει να κάμπτεται από το ενδιαφέρον της.

Η κόντρα με τη συμμορία του Κεφάλα συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς και ο Κωνσταντίνος αρχίζει να φοβάται τα αντίποινα. Την ίδια ώρα, η Χάιδω και η Ασπασία ανακαλύπτουν πως η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη.

Γη της Ελιάς, Επεισόδιο 69 (Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου): Η Δήμητρα με τον Κίμωνα ζουν την αρχή ενός μεγάλου έρωτα. H Μαργαρίτα μαθαίνει από την Ιουλία για το απομονωμένο σπίτι που νοίκιασε η Μυρτάλη και ανησυχεί. Η Ασπασία, κλαίγοντας, παρακαλεί τη Χάιδω να μην αποκαλύψει σε κανέναν το αποτέλεσμα του τεστ DNA.

O Στάθης με την Ιουλία συναντιούνται σε ερημικές τοποθεσίες περιμένοντας να περάσουν οι εκλογές για να ανακοινώσουν σε όλους ότι είναι μαζί. Η Αθηνά πηγαίνει στην ταβέρνα με τη Μαργαρίτα και τον Εισαγγελέα. Η έξοδός τους γίνεται γνωστή και τα κουτσομπολιά φουντώνουν. Ο Λυκούργος ακούει στις ειδήσεις για ένα έγκλημα που έγινε στην Αθήνα και αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η είδηση αυτή του κινεί υποψίες…

Γη της Ελιάς, Επεισόδιο 70 (Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου): O Λυκούργος εκφράζει στην Χάιδω την ανησυχία του ότι ο Κωνσταντίνος έχει πάρε δώσε με τη συμμορία του Κεφάλα στην Αθήνα. Ο Γιώργης και η Ευτυχία εκφράζουν ο ένας στον άλλον τα αισθήματά τους, αλλά καταλήγουν σε αδιέξοδο. Η Χάιδω είναι πεπεισμένη ότι ο Πέτρος ήταν ο πατέρας της Ειρήνης, αναθαρρεί όμως με κάτι που της επισημαίνει ο Λυκούργος.

Η Δήμητρα καλεί τον Κίμωνα σπίτι της και του κάνει αισθησιακό στριπτίζ ως «Ράινα». Μετά από μια παθιασμένη νύχτα, το ζευγάρι πηγαίνει βόλτα σε ένα γραφικό χωριό της Μάνης. Η Βασιλική ταράζεται όταν η Ειρήνη της λέει ότι η Αρετή την έβαλε να κατηγορήσει τον Φίλιππο στην αστυνομία. Αργότερα, μάνα και κόρη θα έρθουν σε ρήξη. Ο Γιώργης πρέπει να πάει Αθήνα για δουλειά, αλλά όταν προτείνει στην Ιουλία να τον ακολουθήσει, εκείνη θα αρνηθεί, καθώς θέλει να βρεθεί με τον Στάθη.

Γη της Ελιάς, Επεισόδιο 71 (Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου): Ο Κίμωνας, μετά από την επιμονή του πατέρα του, βγαίνει με τη Μυρτάλη για φαγητό. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Αλέξη, ο οποίος έχει στηθεί έξω από το σπίτι της και την παρακολουθεί. Όταν εκείνη επιστρέψει θα της κάνει μεγάλη σκηνή, με αποτέλεσμα η Μυρτάλη να τον διώξει κακήν κακώς. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία πηγαίνουν για φαγητό στο σπίτι του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης.

Ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Μαργαρίτα και οι δυο τους ονειρεύονται να ταξιδέψουν στα Νορβηγικά φιορδ. Ο Κουράκος φεύγει για την Αθήνα. Ο Στάθης το μαθαίνει και ζητά από την Ιουλία να πάει στο σπίτι της για να βρεθούν μόνοι. Η Χάιδω καλεί την Ασπασία και, παρά τις αντιρρήσεις της, την υποχρεώνει να προχωρήσει σε τεστ DNA προκειμένου να διαπιστώσουν αν η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια. Ο Μιχάλης ζητάει για μία ακόμη φορά συνάντηση από την Αθηνά.

 

zappit.gr

Shares