Πέμπτη , 23 Μαρτίου 2023

Γη της ελιάς spoiler: Ο Μάνος δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του

Οι απαγωγείς χτυπούν βάναυσα τον ήρωα στη “Γη της ελιάς”.

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ «Γη της ελιάς» στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, ο Μάνος θα δώσει μια μεγάλη μάχη για τη ζωή του καθώς πέφτει θύμα απαγωγής από τη συμμορία του Δημοσθένη.

Ο αδίστακτος άντρας θέλει να ζητήσει ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό ως λύτρα και ταυτόχρονα να εκδικηθεί τον Ισίδωρο που διέλυσε τη συμφωνία του με τη Μυρτάλη και απέτρεψε να εισχωρήσει στην οικογενειακή τους επιχείρηση. Από τότε, λοιπόν, ο Ισίδωρος, η Μαρίνα, η Ιουλία και η Αντιγόνη περνούν δύσκολες ώρες. Περιμένουν με αγωνία την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία των απαγωγέων, ενώ σε δυσμενή θέση βρίσκεται και ο Μάνος. Εκείνος αναρωτιέται ποιος και γιατί προχώρησε σ’ αυτήν την ενέργεια εναντίον του και κοντεύει να τρελαθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο My Tv, μάλιστα, κάποια στιγμή ο Μάνος αναζητά την κατάλληλη ευκαιρία για να το σκάσει από το μέρος που τον κρατούν αλλά όταν αυτή του δίνεται, δεν τα καταφέρνει. Τον παίρνουν είδηση οι απαγωγείς του, τον χτυπούν βάναυσα και τον αφήνουν αναίσθητο στο πάτωμα. Γεγονός που βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή του. Ο Μάνος περνά πολύ δύσκολες στιγμές, ενώ ο αστυνόμος Κουράκος προχωρά σε παρακολούθηση των τηλεφώνων της οικογένειας Βρεττάκου, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να τους εντοπίσουν όταν ζητήσουν λύτρα. Λίγες ώρες μετά, οι απαγωγείς κάνουν το πολυπόθητο τηλεφώνημα στον Ισίδωρο και ζητούν ένα τεράστιο ποσό, με τη διορία να λήγει αυστηρά σε τρεις ημέρες.

Ο Ισίδωρος αποφασίζει να μη μιλήσει στην Αστυνομία, φοβούμενος πως η ανάμειξή της μπορεί να θέσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο τη ζωή του γιου του. Όσο περνούν οι μέρες και ο Μάνος βρίσκεται ακόμα στα χέρια των απαγωγέων, τα πράγματα δυσκολεύουν.

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares