Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Γη της ελιάς: Παρακούει την εντολή

Όλα όσα θα δούμε απόψε στη Γη της Ελιάς την επόμενη εβδομάδα.

Ρομαντικές αποδράσεις, σκοτεινές δολοπλοκίες και έντονοι διαπληκτισμοί έρχονται στη δραματική σειρά του MEGA Η γη της ελιάς. Όσα θα δούμε από την Δευτέρα 13 έως και την Παρασκευή 17 Ιουνίου, στις 21:00:

Γη της ελιάς, Επεισόδιο 214 (Δευτέρα 13 Ιουνίου): Ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στον Κωνσταντίνο πως δεν πρόκειται να ξεμπλέξει εύκολα από τις σκοτεινές δουλειές που κάνουν. Για τον λόγο αυτό, του συστήνει να κρατήσει την Ισμήνη μακριά από το γραφείο του. Η Ιουλία προσπαθεί να λογικέψει τη Μυρτάλη, η οποία υιοθετεί πρακτικές και απόψεις του πατέρα της, αλλά εκείνη δεν ακούει πια κανέναν.

Ο Χρήστος προσλαμβάνει, δοκιμαστικά, τον Αλέξη στην ταβέρνα, ως σερβιτόρο. Η Μαργαρίτα, όμως, εξακολουθεί να ανησυχεί για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας. Ο Ισίδωρος εφευρίσκει τρόπους για να έρχεται σε επαφή με τη Φανή και το παιδί. Ο Φίλιππος και η Βασιλική ξεκινούν για τη Σύμη, αφού πρώτα κάνουν στάση στη Ρόδο. Το ζευγάρι ζει ξέγνοιαστες στιγμές, απολαμβάνοντας τις βόλτες του στο νησί των Ιπποτών.

Η Ευτυχία μαθαίνει ότι περιμένει αγόρι, γεγονός που κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένους τον Αποστόλη και την Άννα. Ο Στάθης αναγκάζεται να κλείσει συμφωνία με τον Δημοσθένη, η οποία δεν είναι καθόλου συμφέρουσα, ενώ μέρα με τη μέρα συνειδητοποιεί ότι του λείπει η Εύα. Η Αθηνά βρίσκει ένα όπλο στο γραφείο του Ιπποκράτη και παραξενεύεται.

Γη της ελιάς, Επεισόδιο 215 (Τρίτη 14 Ιουνίου): Ο Φίλιππος και η Βασιλική φτάνουν στη Σύμη, όπου εκπληρώνουν το τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ο Στέφανος προσλαμβάνει επιστάτη για τους ελαιώνες και η Αρετή συνειδητοποιεί πως η απόφασή του να φύγει είναι οριστική. Η Φανή, μετά από επιμονή της Αγγελικής, καλεί τον Ισίδωρο και τον Μάνο στην Αθήνα.

Ο Πότης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη. Η Ιουλία και ο Γιώργης απογοητεύονται ακόμα μια φορά που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί, με την Ιουλία να του ανακοινώνει πως δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε εξωσωματική. Ο επίμονος εκβιασμός του Δημήτρη στην Αθηνά τη βγάζει εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να τον βρίσει, ξεχνώντας πως η Αναστασία είναι στην κουζίνα και τους ακούει. Ο Πότης και ο Λεωνίδας περπατούν στο βουνό και γίνονται μάρτυρες ενός πολύ τρυφερού ενσταντανέ.

 

Γη της ελιάς, Επεισόδιο 216 (Tετάρτη 15 Ιουνίου): Ο Πότης δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί αυτό που είδε και δυσκολεύεται πολύ να μην αποκαλύψει σε όλους την κρυφή σχέση της Αθηνάς με τον Ιάκωβο. Η Μαρίνα αρχίζει να ανεβαίνει στα μάτια του Ισίδωρου. Μια αμήχανη συνάντηση της Ιουλίας και του Γιώργου με τον Στάθη, στην ταβέρνα, τους φέρνει για μία ακόμη φορά σε δύσκολη θέση.

Ο Λεωνίδας παίρνει προαγωγή και γίνεται επιστάτης στον ελαιώνα, ενώ ο Δημήτρης υποβιβάζεται. Η μόρφωση της Αλκμήνης κομπλάρει τον Πότη, ο οποίος στρώνεται και πάλι στο διάβασμα για να την εντυπωσιάσει. Η μετανάστευση του Στέφανου οδηγεί την Αρετή στο απροχώρητο και αποφασίζει να προσποιηθεί ότι παθαίνει έμφραγμα, για να τον κρατήσει δίπλα της.

Η εταιρεία της Μυρτάλης και της Ισμήνης έχει ανοδική πορεία και, για πρώτη φορά, οι δύο γυναίκες μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Η Βασιλική με τον Φίλιππο συνεχίζουν τις βόλτες στη Ρόδο και το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Γη της ελιάς, Επεισόδιο 217 (Πέμπτη 16 Ιουνίου): Η Μυρτάλη συναντά τυχαία την Αρετή, τα αίματα ανάβουν και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν πολύ σκληρές κουβέντες. Ο Γιώργης και η Ιουλία κάνουν μια πολύ σοβαρή συζήτηση και παίρνουν αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον τους ως ζευγάρι. Ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει ένα προσωπικό μυστικό του στην Ισμήνη και δείχνει με αυτόν τον τρόπο μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του. Ο Στάθης, σε μια παρόρμηση της στιγμής ανεβαίνει στη μηχανή του και ξεκινά για την Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει την Εύα.

Γη της ελιάς, Επεισόδιο 218 (Παρασκευή 17 Ιουνίου): Ο Μάνος και ο Ισίδωρος επισκέπτονται τη Φανή και τη μικρή Αγγελική, και όλα δείχνουν να πηγαίνουν περίφημα μεταξύ τους. Η Άννα παρακούει μια εντολή της Μυρτάλης και γίνεται χαμός στο ελαιοτριβείο. Όλοι, όμως, παίρνουν το μέρος της Άννας. Η Βασιλική και ο Φίλιππος επιστρέφουν στη Μάνη, και το ζευγάρι χαίρεται που είναι και πάλι δίπλα στην κόρη του. Αργότερα, ο Λυκούργος και η Χάιδω ανακοινώνουν στον Φίλιππο ότι θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Η Μαργαρίτα παρακολουθεί τον Αλέξη και διαπιστώνει ότι δεν πηγαίνει στις συνεδρίες με τον ψυχίατρο στη Σπάρτη.

 

zappit.gr

Shares