Τρίτη , 4 Οκτωβρίου 2022

Γη της ελιάς: Η Βασιλική πέφτει στα χέρια μαφιόζων

Τι συνειδητοποεί, έστω και αργά, ο Στάθης στη “Γη της Ελιάς”;

Πολλές ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένεται να δούμε προσεχώς στη «Γη της ελιάς» καθώς ο δεύτερος κύκλος ετοιμάζεται με μεράκι από τους δημιουργούς προκειμένου να καθηλώσει τους τηλεθεατές του Μεγάλου Καναλιού.

Στη Μάνη έρχεται η φίλη και συμφοιτήτρια της Βασιλικής, Βιολέτα ζητώντας την βοήθεια της. Όσο καιρό ήταν στο πανεπιστήμιο άλλωστε μοιράζονταν όλα τα μυστικά τους. Η νέα ηρωίδα της σειράς εμφανίζεται στη ζωή του Φίλιππου και της Βασιλικής επειδή έχασε μια φίλη της. Η κολλητή της εξαφανίστηκε ξαφνικά. Μετά την απαγωγή που έζησαν και οι ίδιοι, δεν έχουν κανένα λόγο να μην την πιστέψουν. Αντίθετα, επιβεβαιώνουν πως κάποιος κρύβεται πίσω από τις συγκεκριμένες απαγωγές. Η Βιολέτα, ωστόσο, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Φίλιππο. Γεγονός που αντιλαμβάνεται η Βασιλική, η οποία κυριεύεται από αμφιβολίες για τη φίλη της ενώ ταυτόχρονα την κατατρώει η ζήλια. Όταν τέσσερις άντρες επιτίθενται στον Φίλιππο και τη Βασιλική, αρπάζοντας τη μέσα από τα χέρια τους, δυο γυναίκες θα έρθουν κοντά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρύσας Παχούμη στο περιοδικό Τηλεθεατή, η έχθρα της Αρετής και της Χάιδως γίνεται συμμαχία προκειμένου να σώσουν τη Βασιλική. Ο Στάθης, που ερευνά τις δραστηριότητες του ξαδέλφου του Δημοσθένη καθώς έχει ερωτηματικά για τον αδικαιολόγητο πλουτισμό του, εκβιάζεται από την ντόπια μαφία και συνειδητοποιεί ότι αυτός που κινεί τα νήματα είναι ο Δημοσθένης. Η σωτηρία της κόρης του Βασιλικής εξαρτάται από τη δική του στάση…

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares