Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια

Aπό τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 21:00, η αγωνία κορυφώνεται στηνεπιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 26 (Δευτέρα 17 Οκτωβρίου)
Ο Φίλιππος, ταραγμένος από τη συμπεριφορά τής Κατερίνας, ζητά τη συμβουλή του Λυκούργου και του Στάθη για το πώς να χειριστεί την κατάσταση. Και οι δύο του λένε να μην το πει στη Βασιλική.

Ο Αλέξης σαμποτάρει την εκδρομή του Χρήστου και της Μυρτάλης, και το ζευγάρι αναγκάζεται να την ακυρώσει. Η Μυρτάλη ξεσπά τα νεύρα της στην Ισμήνη και οι δυο συνεργάτιδες δεν θα αργήσουν να μαλώσουν.

Ο Στάθης εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Εύα και η Βασιλική τής προτείνει να κάνει υπομονή. Ο Λυκούργος αποφασίζει να προχωρήσει τα σχέδια του γάμου του με τη Χάιδω, αλλά μία συνάντηση με τη Ράινα τινάζει στον αέρα την οικογενειακή του ησυχία.

Η Ασπασία βλέπει τον Θανάση σε τρυφερό ενσταντανέ με την Αναστασία. Ο Κωνσταντίνος ζητά για μια ακόμα φορά από τον Δημοσθένη να τον αποδεσμεύσει από τις παρανομίες. Η Κατερίνα νιώθει τον κλοιό να στενεύει και ζητά από τους συνεργάτες της να επισπεύσουν την απαγωγή.

 

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 27 (Τρίτη 18 Οκτωβρίου)
Η Χάιδω βρίσκει προκλητική την παρέα που κάνει ο Λυκούργος με τη Ράινα και οι δυο τους καβγαδίζουν πολύ άσχημα. Η Ασπασία συμβουλεύει την Αρετή να διερευνήσει την ενδεχόμενη σχέση του Θανάση με την Αναστασία.

Η Αντιγόνη εξομολογείται στην Εύα την προσωπική της ιστορία με τη μικρή Αγγελική και η Εύα της προτείνει να κάνει την καρδιά της πέτρα και να μην αποκαλύψει την αλήθεια στο παιδί. Η Χάιδω, ο Φίλιππος και η Βασιλική ξυπνούν και δεν βρίσκουν την Κατερίνα εκεί. Στη διάρκεια της αναζήτησής της, ανακαλύπτουν πως δεν είναι άρρωστη και πως συνέχιζε να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Χάιδω ότι η Κατερίνα μετέφερε ένα τεράστιο ποσό από τις δωρεές σε άλλο λογαριασμό. Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι το μωρό κινδυνεύει και επιστρέφει στο σπίτι έντρομος.

 

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 28 (Τετάρτη 19 Οκτωβρίου)
Ο Φίλιππος κυνηγά δύο κακοποιούς με την καραμπίνα και, ύστερα από καταδίωξη, τους πυροβολεί τα λάστιχα και τους ακινητοποιεί. Η αστυνομία φτάνει εγκαίρως στο σημείο και συλλαμβάνει τους δύο άντρες.

Αργότερα ο Φίλιππος αποκαλύπτει στη Βασιλική και τη Χάιδω ότι υποπτευόταν την Κατερίνα. Ο Αλέξης μπαίνει στο υπνοδωμάτιο της Μυρτάλης την ώρα που κοιμάται εκεί με τον Χρήστο. Ο Δημοσθένης και ο Στάθης κανονίζουν να ταξιδέψουν στην Ισπανία μαζί με την Ασπασία για να επισκεφθούν τον Στέφανο, και η Αρετή γίνεται έξαλλη μόλις το μαθαίνει.

Η Ιουλία ζητά από τον Γιώργη να φορέσουν και πάλι τις βέρες τους κι εκείνος δέχεται, αλλά με μισή καρδιά. Αργότερα, η Ιουλία πηγαίνει στο γραφείο και ανακοινώνει στον Μάνο και τη Μυρτάλη ότι επιστρέφει επίσημα στη δουλειά.

Μία κατάθεση στην αστυνομία δείχνει την Κατερίνα σαν ηθική αυτουργό στην απόπειρα απαγωγής. Αμέσως μετά εκείνη εντοπίζεται στη Ζυρίχη και ξεκινά ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή της. Η Εύα βλέπει τον Στάθη μαζί με την Ιουλία σε μία άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή.

 

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 29 (Πέμπτη 20 Οκτωβρίου)
Η Χάιδω απολογείται σε όλο το χωριό για τις πράξεις της Κατερίνας και δεσμεύεται να επιστρέψει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί.

Η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι εριστική απέναντι σε όλους. Μια ακόμα σύγκρουση με την Ισμήνη φέρνει τη συνεργασία τους κοντά στη ρήξη. Ο Χρήστος, από την άλλη, της δείχνει συνεχώς πως προτεραιότητά του είναι η δουλειά κι έτσι ο Αλέξης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την «απουσία» του.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική κάνουν σχέδια για το ταξίδι τους στην Ισπανία, ενώ η Ασπασία προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους χωρίσει. Η Αναστασία συνειδητοποιεί πως ο Θανάσης έχει παράλληλη σχέση με την Αρετή.

Ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται στο στριπτιτζάδικο, με τη Ράινα να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό.
Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη
Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ
Guest: Αστέριος Πελτέκης, Ελπίδα, Γιώργος Ζώης
Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

 

newsit.gr

Shares