Παρασκευή , 18 Ιουνίου 2021
Τελευταία Νέα

Γεωργιάδης: Ο Υπουργός Ανάπτυξης το ομολογεί -Πέσαμε τελείως έξω στις προβλέψεις για τον κορονοϊό

Γεωργιάδη:Ωμή παραδοχή της ΝΔ για κακή αντιμετώπιση της πανδημίας με δήλωσή του προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης 

Ο Υπ. Ανάπτυξης δήλωσε πως η κυβέρνηση έπεσε έξω με τις κινήσεις της για την πανδημία. Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει ότι η  λάθος γραμμή που ακολούθησε η κυβέρνηση και το άνοιγμα του τουρισμού είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθούν τα κρούσματα του κορωνοίού. Άρα όσα καταφέραμε με το πρώτο lockdown διαλύθηκε με το άνοιγμα του τουρισμού και αυτόματα οδηγηθήκαμε στο δεύτερο lockdown.

Ο Υπ.Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:Πέσαμε τελείως έξω

«Πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει  για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών  οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι.

Και άρα η κεντρική μας φιλοσοφία, και η συγκέντρωση που βάλαμε στο μυαλό μας, ήταν πώς θα ανοίξουμε τον τουρισμό και την οικονομία, σκεπτόμενοι ότι έχουμε 5 μήνες να διορθώσουμε την οικονομική ζημία του Μαρτίου και του Απριλίου.

Σε αυτή μας την συγκέντρωση  δεν είδαμε ότι ο ιός μεταλλάχθηκε, τόσο γρήγορα δεν το είδαμε και τελικά εξαπλώθηκε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα  από ότι αναμέναμε» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του Open και απαντώντας στο ερώτημα τι δεν διαχειρίστηκε σωστά η κυβέρνηση.

Η Ελληνική λύση χαρακτήρισε άστοχες τις κινήσεις της κυβέρνησης για την πανδημία

Δείτε την ανακοίνωση της Ελληνικής λύσης:

Ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ομολόγησε ότι η κυβέρνηση απέτυχε στην διαχείριση της πανδημίας διότι θεώρησε ότι «η ζέστη θα αναχαίτιζε τον ιό». Δηλαδή η υγειονομική ασφάλεια της Ελλάδος βασίστηκε σε προβλέψεις μετεωρολογικού τύπου.
Καλύτερα να κυβερνούσε η Ε.Μ.Υ. παρα μια κυβέρνηση που ρωτάει την Ε.Μ.Υ για την …πανδημία!
Οι ευθύνες τους πλέον για την υγειονομική, κοινωνική και οικονομική κατάρρευση είναι συντριπτικές και θα αποδοθούν στο ακέραιο.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares