Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023

Γεννατάς για Έρωτα Φυγά: «Δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα καθημερινά προγράμματα»

“Εύχομαι η τηλεόρασή μας να επενδύσει πιο πολύ στη μυθοπλασία και να μην είναι αυτό σημείο αυτών των λίγων ετών” είπε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε στο περιοδικό koitamagazine.gr και στον Πάνο Σταματόπουλο για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς και τον πήχη που έχει ανεβάσει στην ελληνική μυθοπλασία.

Φέτος επέστρεψες στο τηλεοπτικό πεδίο με την παρουσία σου στην καθημερινή σειρά του Open «Έρωτας Φυγάς». Πώς νιώθεις γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα στο γυαλί και τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου;

Νομίζω ότι έχουμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σειρά. Μια σειρά με όμορφες εικόνες, ξεχωριστή ατμόσφαιρα, ωραία λόγια και με μια καταπληκτική ιστορία, η οποία για τα δεδομένα ενός καθημερινού σίριαλ, τοποθετεί τον πήχη σε ένα άλλο σημείο καθώς δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα καθημερινά προγράμματα. Εύχομαι η τηλεόρασή μας να επενδύσει πιο πολύ στη μυθοπλασία και να μην είναι αυτό σημείο αυτών των λίγων ετών. Η μυθοπλασία ποτέ δεν κάνει κακό στο γενικό σύνολο. Η μυθοπλασία είναι μια ιστορία ή ένα παραμύθι που διηγείται κάποιος και αυτό ευλογεί την ψυχή των ανθρώπων.

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares