Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Γενικός χειρουργός-Παρέλυσε μετά τον 2ο εμβολιασμό του-BINTEO

Γενικός χειρουργός εδώ και χρόνια στην Κέρκυρα, έμπειρος γιατρός, έστησε το εμβολιαστικό κέντρο στο νησί και οργάνωσε τους εμβολιασμούς. Εμβολιάστηκε και ο ίδιος κανονικότατα, μόνον που μετά τον 2ο εμβολιασμό του τα πράγματα εξελίχθηκαν με δραματικό τρόπο για τον ίδιο. Ο Σπύρος Σκιαδόπουλος, δυστυχώς, υπέστη σταδιακή παράλυση των κάτω άκρων, αλλά και μια σειρά άλλων παρενεργειών αμέσως μετά τον 2ο εμβολιασμό του.

Υπεβλήθη σε εξετάσεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου μεταφέρθηκε συνοδεία περιπολικού, προφανώς για να μην έλθει σε επαφή με τρίτα πρόσωπα, δηλαδή με δημοσιογράφους ή μη εντεταλμένους αρμοδίους και μη στους οποίους θα μπορούσε να επικοινωνήσει την προσωπική του περιπέτεια. Τελικά, το πόρισμα ήταν σαφές μέσα στην ασάφειά του: Ο άνθρωπος διαγνώστηκε με αποδράμουσα μυϊκή αδυναμία. Στην ουσία το πόρισμα εξηγεί πώς ο Σπύρος Σκιαδόπουλος υπέστη σοβαρή αναπηρία. Οι υγειονομικές αρχές, οι γιατροί γενικώς του συνέστησαν να καταφύγει σε ψυχίατρο. Μόνον που ο γιατρός αυτός δεν είναι τρελός. Ενδεχομένως κάποιοι να επιχείρησαν να τον «βγάλουν» τρελό.

Ο ίδιος, μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, περιγράφει την προσωπική του τραγωδία. Δεν αποφεύγει να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. Ζητάει να βρει το δίκιο του. Τι πιο απλό και ανθρώπινο… Η συνέντευξή του είναι άμεση και συναισθηματικά φορτισμένη. Πώς να μην ήταν, άλλωστε, με όλα αυτά που του έχουν συμβεί…

Παρακολουθήστε το video με τη συνομιλία του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με τον γιατρό Σπύρο Σκιαδόπουλο, που ζει στην Κέρκυρα και βρέθηκε στο επίκεντρο του κυκλώνα της πανδημίας με αντίτιμο την υγεία του. Τα βάζει πια με τους ισχυρούς και όλους εκείνους που την τελευταία περίοδο ασκούν επιρροή στην κοινωνία. Λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αποκαλύπτει τα ενδότερα των έσω των τοπικών κυβερνητικών παραγόντων. Βλέπετε, ξέρει πρόσωπα και πράγματα στο νησί που αφορούν το πολιτικό παρασκήνιο της Κέρκυρας και όλους εκείνους που κινούν τα νήματα της τοπικής, και όχι μόνον, εξουσίας.

zougla.gr

Shares