Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Γείτονες για τον δράστη στην επίθεση Πελόζι: Τρελός ακροαριστερός, εθισμένος στα ναρκωτικά και γυμνιστής

Προκύπτουν λεπτομέρειες για τον 42χρονο Ντέιβιντ Ντε Πάπ, τον άνδρα που φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι της προέδρου της Βουλής Νάνσι Πελόζι στο Σαν Φρανσίσκο νωρίς το πρωί της Παρασκευής και επιτέθηκε βίαια στον σύζυγό της, Πολ, αφήνοντάς τον με κάταγμα στο κρανίο.

Ο Michael Shellenberger έγραψε στο Substack, «Οι γείτονες περιέγραψαν τον DePape ως έναν άστεγο εξαρτημένο με πολιτική που ήταν, μέχρι πρόσφατα, αριστερή, αλλά δευτερεύουσας σημασίας σε σχέση με την ψυχωτική και παρανοϊκή συμπεριφορά του».

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, που συνέβη γύρω στις 2:27 π.μ., ο DePape φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι και στη συνέχεια, προφανώς, επέτρεψε στην Pelosi να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, όπου έκανε μια κλήση στο 911 στην οποία αναφέρθηκε στον DePape ως “φίλο”. Δεν είναι σαφές εάν ο Paul Pelosi προσπαθούσε να πει ότι ο DePape ήταν φίλος του ή της Nancy. Ο DePape τότε φώναξε “Πού είναι η Νάνσυ; Πού είναι η Νάνσυ;” πριν από την επίθεση, την οποία η αστυνομία έφτασε εγκαίρως για να δει. Ο αρχηγός της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο Γουίλιαμ Σκοτ είπε την Παρασκευή: “Οι αστυνομικοί μας παρατήρησαν τον κ. Πελόζι και τον ύποπτο να κρατούσαν και οι δύο ένα σφυρί. Ο ύποπτος τράβηξε το σφυρί από τον κ. Πελόζι και του επιτέθηκε βίαια με αυτό. Οι αστυνομικοί μας αντιμετώπισαν αμέσως τον ύποπτο, αφοπλισμένοι τον έθεσε υπό κράτηση».

Λεπτομέρειες για το παρελθόν του DePape περιλαμβάνουν μια ιστορία ακροαριστερού ακτιβισμού και γυμνισμού. Ένας από τους γείτονες του DePape στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια, μια γυναίκα με το όνομα Τρις, είπε: «Αυτό που ξέρω για την οικογένεια είναι ότι είναι πολύ ριζοσπαστικοί ακτιβιστές». “Φαίνονται πολύ αριστεροί. Είναι όλα για το κίνημα Black Lives Matter. Gay pride. Αλλά είναι πολύ αποκομμένοι από την πραγματικότητα. Κάλεσαν την αστυνομία σε αρκετούς από τους γείτονες, συμπεριλαμβανομένου και εμάς, υποστηρίζοντας ότι συνωμοτούν εναντίον τους. Είναι πραγματικά παράξενο να βλέπεις ότι είναι πρόθυμοι να είναι τόσο επιθετικοί απέναντι σε κάποιον άλλο που είναι επίσης αριστερός», πρόσθεσε.

 

πηγή: The Post Millenial

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares