Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020

ΓΕΑ: Οι καλύτερες φωτογραφίες των ελληνικών μαχητικών από το Ισραήλ… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΓΕΑ: Οι καλύτερες φωτογραφίες των ελληνικών μαχητικών από το Ισραήλ... (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από την Κυριακή 3 έως και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) συμμετείχε στην άσκηση «Blue Flag 2019», με κλιμάκιο τεσσάρων (4) αεροσκαφών F-16 Block 52+ Advance…

και ανάλογο προσωπικό της 335Μ, της 116 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ)/Αεροπορική Βάση Αράξου, το οποίο μεταστάθμευσε στην Αεροπορική Βάση Ovda, στο Ισραήλ.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτελέσθηκαν αποστολές οι οποίες κάλυψαν όλο το εύρος των αεροπορικών επιχειρήσεων, ημέρα και νύχτα, σε περιβάλλον αεροσκαφών 4ης και 5ης γενιάς.

Στην άσκηση συμμετείχαν με αεροπορικές δυνάμεις, εκτός του Ισραήλ (F-15, F-16 και F-35) και της Ελλάδας, η Γερμανία (Eurofighter), οι ΗΠΑ (F-16) και η Ιταλία (F-35).

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από την άσκηση:

ΓΕΑ: Οι καλύτερες φωτογραφίες των ελληνικών μαχητικών από το Ισραήλ... (ΕΙΚΟΝΕΣ) ΓΕΑ: Οι καλύτερες φωτογραφίες των ελληνικών μαχητικών από το Ισραήλ... (ΕΙΚΟΝΕΣ) ΓΕΑ: Οι καλύτερες φωτογραφίες των ελληνικών μαχητικών από το Ισραήλ... (ΕΙΚΟΝΕΣ) ΓΕΑ: Οι καλύτερες φωτογραφίες των ελληνικών μαχητικών από το Ισραήλ... (ΕΙΚΟΝΕΣ) ΓΕΑ: Οι καλύτερες φωτογραφίες των ελληνικών μαχητικών από το Ισραήλ... (ΕΙΚΟΝΕΣ) ΓΕΑ: Οι καλύτερες φωτογραφίες των ελληνικών μαχητικών από το Ισραήλ... (ΕΙΚΟΝΕΣ) ΓΕΑ: Οι καλύτερες φωτογραφίες των ελληνικών μαχητικών από το Ισραήλ... (ΕΙΚΟΝΕΣ)

onalert.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares