Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

«Game of Thrones»: Οι αλλαγές στο ΗΒΟ Max και πως θα επηρεάσει τα spin-off

To HBO Max πραγματοποιεί συνεχώς αλλαγές, οι οποίες δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστες τις παραγωγές νέων εκπομπών. Σύμφωνα με τον συγγραφέα του «Game of Thrones» μάλιστα, πρίκουελ της σειράς, έχουν μείνει στο… συρτάρι.

Σε ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο ο συγγραφέας του «Game of Thrones», Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, έγραψε ότι ορισμένες από τις προγραμματισμένες σειρές από τον κόσμο του «Game of Thrones», έχουν «φυλαχθεί» από το ΗΒΟ στο συρτάρι.

Μετά τη συγχώνευση της μητρικής εταιρείας του HBO, WarnerMedia, με το Discovery τον Απρίλιο, το περιεχόμενο του HBO Max λιγόστεψε για να μειώσει το κόστος, ακυρώνοντας τις σειρές όπως τα «Love Life», «Minx» και «FBoy Island».

Αν και το πρίκουελ του «Game of Thrones», «House of the Dragon», σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ανανεώθηκε ώστε να προχωρήσει η 2η σεζόν, ο Μάρτιν έγραψε ότι άλλα έργα βρίσκονται ακόμα υπό αναμονή.

«Μερικά από αυτά κινούνται γρηγορότερα από άλλα, όπως συμβαίνει πάντα με την ανάπτυξη. Κανένα δεν έχει πάρει πράσινο φως ακόμα, αν και ελπίζουμε… ίσως σύντομα. Ένα ζευγάρι έχει μείνει στο ράφι, αλλά δεν θα συμφωνήσω ότι είναι νεκρά. Μπορεί κάτι να βγει από το ράφι το ίδιο εύκολα με την τοποθέτησή του σ’ αυτό. Όλες οι αλλαγές στο HBO Max μας έχουν επηρεάσει, σίγουρα» έγραψε ο Μάρτιν.

 

newsit.gr

Shares