Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Game of Thrones: Ντροπιαστικό – Και νέα γκάφα στο τελευταίο επεισόδιο…

Τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones. Πέρα από τις αντιδράσεις για το τέλος (όχι, δεν θα κάνουμε spoiler!) υπάρχει μια εικόνα που προκαλεί ξανά αίσθηση. Μια νέα γκάφα, για να το πούμε απλά.


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το επεισόδιο όπου ένα ποτήρι με καφέ από τα Starbucks έκανε… guest εμφάνιση στο Game of Thrones. Και φαίνεται πως παρά το πάθημα, που πάντως αντιμετωπίστηκε με χιούμορ, οι συντελεστές της σειράς δεν… έμαθαν.

Έτσι, σε μια σκηνή του τελευταίου επεισοδίου, πίσω από τα πόδια των πρωταγωνιστών (όχι, πιστέψτε μας ΑΥΤΟ δεν είναι spoiler) κάνει την εμφάνισή του ένα… μπουκαλάκι με νερό! Ήταν κρυμμένο πίσω από μια καρέκλα στην οποία κάθεται ο Σαμ Τάρλι.


Βέβαια, δεν απασχόλησε μόνο το παράταιρο μπουκάλι στη σκηνή. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν το τέλος της σειράς μετά από οκτώ χρόνια. Και αυτή τη φορά, το τέλος που επέλεξαν οι σεναριογράφοι του Game of Thrones δεν άρεσε ιδιαίτερα στους τηλεθεατές. Στην πλειοψηφία τους, τουλάχιστον.

Οι οποίοι, αντέδρασαν κάπως έτσι…

 

 

 

 

 

 

https://twitter.com/Boklel2/status/1130420188254494720

 

 

 

 

https://twitter.com/Newmanc89/status/1130424690277662723

 

Υπενθυμίζεται ότι μετά το πέμπτο επεισόδιο του Game of Thrones, που δίχασε τους θαυμαστές της σειράς, εκατοντάδες χιλιάδες ήταν εκείνοι που απαίτησαν να… ξαναγυριστεί ο τελευταίος κύκλος γιατί θεώρησαν ότι η εξέλιξη των χαρακτήρων δεν ήταν εκείνη που «χτιζόταν» από την αρχή της σειράς μέχρι τώρα.

 

newsit

Shares