Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

«Γαλάζια» κόντρα στα Γρεβενά ενώπιον Παπαθανάση για το Χιονοδρομικό Βασιλιτσας – Πάτσης και Καραγιάννης έβγαλαν τα μαχαίρια με φόντο την ιδιωτικοποίηση

Μεγάλη «γαλάζια» κόντρα ενώπιον του Αν. Υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση και της Υφυπουργού Παιδείας, Ζέτας Μακρή, ξέσπασε το Σεπτέμβριο του 2022 στα Γρεβενά, όταν ο τοπικός Βουλευτής, Ανδρέας Πάτσης αναφέρθηκε στην ιδιωτικοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας.

Ο Ανδρέας Πάτσης ζήτησε να γίνουν όλες οι ενέργειες προς αυτή την την κατεύθυνση, τονίζοντας πως είναι δουλειά του Δήμου και του Υπουργείου να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Πρόεδρος του Χιονοδρομικού, Γιώργος Καραγιάννης, σημειώνοντας πως «είναι δουλειά και της τοπικής διοίκησης», προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Βουλευτή αλλά και του Δημάρχου Γρεβενών.

«Δεν σας πέφτει λόγος», ακούστηκε να λέει ο Ανδρέας Πάτσης, με τον Γιώργο Καραγιάννη να αναρωτιέται αν αυτή η συμπεριφορά είναι δημοκρατική.

 

«Να σέβεστε», συνέχισε ο Ανδρέας Πάτσης, με τον εμβρόνητο Υπουργό, Νίκο Παπαθνάση, προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να ζητά σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων για το θέμα.

Μάλιστα έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο του Χιονοδρομικού ο οποίος σημείωσε πως αυτό βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση από όταν το παρέλαβε η νυν διοίκηση για να προκαλέσει εκ νέου την απάντηση του Βουλευτή Γρεβενών:

«Δεν μπορεί να αυτοσυγχαίρεστε, υπάρχουν πολλά παράπονα», είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Καραγιάννη ο οποίος σήκωνε εκ νέου το γάντι:

«Δεν είναι τα πράγματα όπως νομίζετε γιατί δεν έχετε ενημέρωση».

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares