Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023

Γ. Σκιαδαρέσης: «Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον αγαπούσα αλλά δεν ήταν ωραίο το εργασιακό περιβάλλον κοντά του»

“Εκτιμούσα πολύ το ταλέντο του και είχαμε και μια προσωπική σχέση” εξηγεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου με αφορμή τη συμμετοχή στο σίριαλ «Μαύρο Ρόδο» του MEGA. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη εξηγώντας πως δεν θα την επαναλάμβανε ποτέ στο μέλλον.

Τον τελευταίο καιρό έσπασε ένα «απόστημα» στο θεατρικό χώρο με καταγγελίες περί σεξουαλικών κακοποιήσεων, και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκονται ενώπιον της Δικαιοσύνης. Πως το είδατε όλο αυτό;

Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον αγαπούσα, γιατί εκτιμούσα πολύ το ταλέντο του και είχαμε και μια προσωπική σχέση αλλά δεν θα ήθελα ποτέ να δουλεύω μαζί του. Δηλαδή ήταν ένας πολύ δύσκολος συνεργάτης. Κι αν δούλεψα μαζί του, το έκανα λόγω της προσωπικής σχέσης που είχαμε, με δυσκολία όμως, γιατί πραγματικά δεν ήταν ωραίο το εργασιακό περιβάλλον κοντά του. Και δεν θα το ξανάκανα. Το έκανα για ένα διάστημα, μετά είπα: «Δεν πάει, άστο, ας μείνουμε φίλοι να λέμε μια καλημέρα κι ας μην ξαναδουλέψουμε μαζί». Από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που έχω συναντήσει, αλλά δεν είναι ποινικά κολάσιμες. Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο.

Πήγαινε το μυαλό σας σε τόσο σοβαρά πράγματα τα οποία θα κρίνει η Δικαιοσύνη;

Όχι. Που να πάει το μυαλό μου σε τόσο σοβαρά πράγματα; Δηλαδή θεωρούσα ότι αυτά που βλέπω εγώ είναι οι πιο ακραίες συμπεριφορές οι οποίες σίγουρα δεν ήταν καλές, αλλά δεν ήταν και για να πάμε στα δικαστήρια. Εντάξει, κάποιος άνθρωπος παρεκτρέπεται, φέρεται άσχημα, βρίζει, φωνάζει – και δεν μιλάω για τον Πέτρο -, έχει τύχει και με πολλούς άλλους που δεν έχουν πάει σε κανένα δικαστήριο ούτε τους έχει καταγγείλει κανένας. Απλώς είναι ένας άνθρωπος που λες είναι κακός συνεργάτης. ΟΚ, δεν θα ξανασυνεργαστώ μαζί του. Άλλο όμως αυτό κι άλλο να φτάνεις στο σημείο να μαθαίνεις ότι βάσει των καταγγελιών έχει κακοποιήσει ανθρώπους, έχει κάνει χίλια δυο.

 

πηγή: zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares