Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Η Γ.Αγγελοπούλου κάλεσε τον Ρ.Τ.Ερντογάν για τους εορτασμούς των 200 ετών από το «1821»….

Φαίνεται πως στην Αθήνα δεν βάζουν μυαλό και είχαν την φαεινή ιδέα να προσκαλέσουν για τους εορτασμούς των διακοσίων χρόνων από ιδρύσεως του νεοελληνικού κράτους τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν.Φυσικά, ο Ερντογάν αρνήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο και το ερώτημα είναι πως το σκέφτηκαν αυτό;

Όπως αναφέρει κυριακάτικη εφημερίδα «Η κ. Αγγελοπούλου είχε αποφασίσει να καλέσει στην Αθήνα τον Ρ. Τ. Ερντογάν, με το σκεπτικό ότι η πιθανή αποδοχή της πρόσκλησης από τον Τούρκο πρόεδρο θα ήταν μία ελληνοτουρκική πρωτοβουλία ειρήνης και φιλίας! Η ιδέα αυτή, δεν αποκλείστηκε από την Κυβέρνηση, αλλά δεν φαίνεται ότι συνάντησε την ανταπόκριση της Άγκυρας.»

Για την πρωτοβουλία της κ. Αγγελοπούλου να προσκαλέσει τον σφαγέα Ερντογάν προκειμένου να παρευρεθεί στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια της Εθνεγερσίας, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ανέφερε το εξής:

Η πρωτοβουλία της κ. Αγγελοπούλου να προσκαλέσει τον Ερντογάν στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια της Εθνεγερσίας, δικαιώνει απόλυτα την θέση της Ελληνικής Λύσης να μην συνηγορήσει στον διορισμό της ως επικεφαλής της αντίστοιχης επιτροπής. Την ώρα που ο απόγονος των σφαγέων, Ερντογάν αναβιώνει την φρίκη της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, η κ. Αγγελοπούλου υποκαθιστά το ΥΠΕΞ σε μια ανεπίτρεπτη κίνηση. Τρικυμία εν κρανίω.

Shares