Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Φυλάκιο: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα (18/1), στις 2 μ.μ.(pic,vid)

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, έξω από τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ και στον χώρο που ξεκίνησε η δημιουργία νέας δομής παράνομων μεταναστών, θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι, ο λαός του Έβρου.

Μπροστάρηδες μάλιστα είναι οι Εθνοφύλακες όχι μόνο της περιοχής, αλλά ολόκληρου του Έβρου, οι οποίοι απηύθυναν ήδη κάλεσμα συμμετοχής σε όλους, ακόμα μεγαλύτερης από την προχθεσινή εντυπωσιακή συγκέντρωση. Να ξεπεράσουν δηλαδή κατά πολύ τους 1.000 και πλέον που χθες συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία και στη συνέχεια έκαναν πορεία μέχρι τις δυο υπάρχουσες δομές. Μάλιστα σήμερα αναμένεται να έρθει κόσμος και από άλλες περιοχές της Θράκης αλλά και της βόρειας Ελλάδας συνολικά, ακόμα και με λεωφορεία.

Επίσης και οι αγρότες του Έβρου, αυτή την φορά με τρακτέρ, ετοιμάζονται να βρεθούν  στο Φυλάκιο Ορεστιάδας για να διατρανώσουν την αντίθεση τους.

Όλα αυτά, την στιγμή που οι εργασίες στην δομή, με τις αρχικές χωματουργικές διαμορφώσεις, συνεχίστηκαν και χθες κανονικά, όπως κατήγγειλε ο αγωνιστής Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρήστος Τυρμπάκης. Μάλιστα απηύθυνε έκκληση και κάλεσμα σε όλους να βρεθούν και πάλι σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου, στις 2 το μεσημέρι στην περιοχή.

πληροφορίες από evros-news.gr

Shares