Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Φθιώτιδα: Τους είδε να κάνουν ωτοστόπ και έκανε το λάθος να σταματήσει – Το ζευγάρι και το σατανικό του σχέδιο…

Ένα νεαρό ζευγάρι Ρομά, έκανε ωτοστόπ στο ύψος του Αυλακίου προφασιζόμενο ότι το αμάξι τους είχε μείνει από βενζίνη και ήθελαν να φτάσουν σε βενζινάδικο. Ο ηλικιωμένος προσφέρθηκε να βοηθήσει…Είπε να κάνει το καλό και έπεσε θύμα κλοπής, 80χρονος που έτυχε να περνά με το αυτοκίνητό του από την Ανατολική Φθιώτιδα το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6) έχοντας προορισμό το σπίτι του στην Αθήνα.

Ένα νεαρό ζευγάρι Ρομά, έκανε ωτοστόπ στο ύψος του Αυλακίου προφασιζόμενο ότι το αμάξι τους είχε μείνει από βενζίνη και ήθελαν να φτάσουν σε βενζινάδικο. Ο ηλικιωμένος προσφέρθηκε να βοηθήσει και τότε οι νεαροί Ρομά βρήκαν την ευκαιρία να του αφαιρέσουν ένα χρυσό ρολόι, σταυρό, δαχτυλίδια, κινητό τηλέφωνο και το ποσό των 10 ευρώ.

Στη συνέχεια την κοπάνησαν μέσα στα χωράφια, ενώ ο 80χρονος δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε πάθει. Από τις περιγραφές όμως που έδωσε στους αστυνομικούς, είχε ως αποτέλεσμα αργότερα το απόγευμα να συλληφθεί ο 25χρονος δράστης – που είναι γνωστός στις αρχές – από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας με τη συνδρομή συναδέλφων τους της ΔΙΑΣ.

Στο σπίτι του βρέθηκε μέρος των κλαπέντων, όπως το κινητό, ο σταυρός και το ρολόι τα οποία και επεστράφησαν στον παθόντα.

Με τη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας, ενώ αναζητείται η κοπέλα Ρομά που συμμετείχε στην κλοπή.
newsit.gr

Shares