Πέμπτη , 29 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Φθινοπωρινές εκπτώσεις: Ξεκινούν την Παρασκευή – Πότε έχουμε Black Friday και Cyber Monday…

Φθινοπωρινές εκπτώσεις: Ξεκινούν την Παρασκευή – Πότε έχουμε Black Friday και Cyber Monday...


Ξεκινούν την Παρασκευή (01.11.2019) οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 15 του μηνός.


Για τις φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών επισημαίνει σε ανακοίνωσή του πως υπάρχει η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, “εκφράζοντας την πλειοψηφία των μελών του και θέτοντας ως στόχο την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς, έχει καταθέσει πρόταση άμεσης κατάργησης του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων”, όπως έχει γνωστοποιήσει.

Τέλος, γνωστοποιείται ότι η προωθητική ενέργεια της Black Friday θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου, ενώ η Cyber Monday στις 2 Δεκεμβρίου.

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares