Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη! Βρήκαν τεμαχισμένο 28χρονο μοντέλο – Μέσα σε σουπιέρα το κεφάλι της

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ

Προχωράει η έρευνα για την δολοφονία της Κινέζας, Άμπι Τσόι που βρέθηκε διαμελισμένη στο σπίτι της, σε χωριό του Χονγκ Κονγκ

Η πόλη του Χονγκ Κονγκ βρίσκεται σε σοκ μετά την τραγική δολοφονία της 28χρονης Κινέζας, Άμπι Τσόι Τιν-Φουνγκ.

Το διαμελισμένο σώμα της Τσόι βρέθηκε τη Δευτέρα σε ένα σπίτι στο χωριό Λουνγκ Μέι, στο Τάι Πο. Η Τσόι, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Tam Chuk-Kwan, τον γιο του ιδρυτή του TamJai Yunnan Mixian, καθώς είχε χωρίσει στο παρελθόν από τον πρώην σύζυγό της, τον Kwong.

Το μοντέλο καταγόταν από πλούσια οικογένεια και είχε πολλά ακίνητα, όπως το Kadoorie Hill στο Ho Man Tin και το Manhattan Hill στο Lai Chi Kok, με αγοραστική αξία 5,7 εκατομμύρια δολάρια.

Ήταν διευθύντρια τεσσάρων εταιρειών και είχε προσωπική καθαρή περιουσία άνω των 12,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Τσόι είχε τέσσερα παιδιά, δύο από τα οποία τα είχε κάνει με τον πρώην σύζυγό της, ενώ ο άλλος γιος και η κόρη ήταν τα παιδιά που είχε με τον τωρινό της σύντροφο.

Έχει αποκαλυφθεί ότι ο πρώην σύζυγος της γυναίκας και η οικογένειά του είχαν μια σημαντική οικονομική διαμάχη μαζί της πριν από τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τσόι είχε αγοράσει ένα ακίνητο στο Kadoorie Hill για να διαμένει η οικογένεια του πρώην συζύγου της, κατονομάζοντας τον πατέρα του πρώην συζύγου της ως ιδιοκτήτη. Ωστόσο, αργότερα εξέφρασε την πρόθεσή της να πουλήσει το ακίνητο, πυροδοτώντας διαφωνία για την ιδιοκτησία.

Η Τσόι συνέχισε να υποστηρίζει οικονομικά την οικογένεια του πρώην συζύγου της ακόμη και μετά το διαζύγιό τους, συμπεριλαμβανομένης της πρόσληψης του αδελφού του πρώην συζύγου της ως ιδιωτικού οδηγού.

Ωστόσο, προς τα τέλη του περασμένου έτους, η Τσόι εξέφρασε την πρόθεσή της να πουλήσει το ακίνητο Kadoorie Hill, οδηγώντας σε περαιτέρω διαφωνίες σχετικά με την ιδιοκτησία και την πιθανή κατάχρηση κεφαλαίων. Εκφράστηκαν ανησυχίες για την ασφάλεια του μοντέλου, με ορισμένα άτομα να σχεδιάζουν ακόμη και να τη δολοφονήσουν για να αρπάξουν τα σημαντικά περιουσιακά της στοιχεία.

Οι ύποπτοι φέρεται να συνεργάστηκαν για να δολοφονήσουν την Τσόι πριν ακρωτηριάσουν το σώμα της. Ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος, ενώ οι γονείς και ο αδερφός του, βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό κράτηση και αργότερα θα απαγγελθούν κατηγορίες για φόνο.

Ο Kwong, ο οποίος είχε τραπεί σε φυγή, συνελήφθη από την αστυνομία στο λιμάνι στη 13:00 το Σάββατο, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Είναι πιθανό να περίμενε ένα ταχύπλοο για να φύγει παράνομα από την πόλη», ανέφερε μια πηγή από τη South China Morning Post.

Η αστυνομία ανακάλυψε ένα πρόσφατα νοικιασμένο σπίτι στο χωριό Λουνγκ Μέι, στο Τάι Πο, που ανήκει στον πατέρα του πρώην συζύγου της.

Στις 24 Φεβρουαρίου, οι αστυνομικοί μετά από ένταλμα μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν μέρη ανθρώπινου σώματος αποθηκευμένα στο ψυγείο. Το αριστερό και το δεξί πόδι που πιστεύεται ότι ανήκουν στην Choi βρέθηκαν στο ψυγείο, αλλά το κεφάλι, ο κορμός και τα χέρια της δεν βρέθηκαν. Επιπλέον, κομμένος ανθρώπινος ιστός βρέθηκε διάσπαρτος στο έδαφος. Η εν λόγω κατοικία είχε πρόσφατα νοικιαστεί από τον πατέρα του πρώην συζύγου της και διαπιστώθηκε ότι περιείχε απροσδόκητα αντικείμενα, όπως κόφτη κρέατος, αλυσοπρίονο, γάντια και αδιάβροχο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ απήγγειλε κατηγορίες σε τέσσερα άτομα για την άγρια δολοφονία του διάσημου μοντέλου Abby Choi. Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο TVB, το κεφάλι της βρέθηκε μέσα σε μια σουπιέρα.

newsbomb.gr
Shares