Παρασκευή , 21 Ιουνίου 2024

Φρίκη στην Τουρκία: Η στιγμή που άνδρας πετάει κοριτσάκι από σκάφος και χάνεται στη θάλασσα

Βγήκαν τα μπρατσάκια από τα χέρια του παιδιού και εξαφανίστηκε στο νερό – Θύελλα αντιδράσεων για το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media


Σοκ και δέος προκαλεί το βίντεο που έγινε viral απεικονίζοντας ένα μικρό κορίτσι στην Τουρκία να χάνει τα μπρατσάκια του και να εξαφανίζεται κάτω από το νερό αφού οι γονείς του είχαν την ιδέα να του ικανοποιήσουν την επιθυμία του: να κάνει βουτιά στη θάλασσα με έναν συγγενή του να το πετάει από σκάφος.

Μετά τη βουτιά, το κοριτσάκι δεν φαινόταν στο νερό ενώ τα μπρατσάκια του επέπλεαν στην επιφάνεια της θάλασσας γιατί, όπως είπε αργότερα η μητέρα του, βγήκαν από τα χέρια του γιατί φορούσε αντηλιακό.

Τελικά το κοριτσάκι χαίρει άκρας υγείας, αφού αναδύθηκε στην επιφάνεια χωρίς να εμφανίσει πρόβλημα υγείας, πρόσθεσε η μητέρα του.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Κάτια Ιλέρι από την Τουρκία βρισκόταν σε ένα σκάφος με την οικογένειά της όταν η μικρή της κόρη αποφάσισε να κολυμπήσει στη θάλασσα. Ένας εκ των συγγενών πέταξε το κοριτσάκι στη θάλασσα από το σκάφος.

Ο άνδρας που κρατούσε τη μικρή, την ανέβασε στην κουπαστή του σκάφους και της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο προτού την πετάξει στη θάλασσα.

Στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άνδρας παρακολούθησε το κοριτσάκι να πέφτει στο νερό, αλλά τα μπρατσάκια γλίστρησαν από τα χέρια της επιπλέοντας στη θάλασσα. Το παιδί φορούσε μεγάλα μπρατσάκια μπλε και κίτρινου χρώματος. Το πλάνο με τα δύο μπρατσάκια να επιπλέουν στο νερό ήταν το τελευταίο προτού διακοπεί το βίντεο.

Ωστόσο, οι ακόλουθοι που παρακολούθησαν έντρομοι το βίντεο, ηρέμησαν όταν η μητέρα του κοριτσιού -σε άλλο βίντεο- ανέφερε ότι η κόρη της ήταν καλά στην υγεία της.

Η μητέρα διαβεβαίωσε τους ακολούθους της στο Ιnstagram ότι το κορίτσι αναδύθηκε στην επιφάνεια υποστηρίζοντας ότι τα μπρατσάκια της κόρης της είχαν βγει επειδή φορούσε αντηλιακό.

Τόνισε επίσης ότι η κορούλα της ήταν δεινή κολυμβήτρια και ότι την παρακολουθούσε ο πατέρας της, ο οποίος κολυμπούσε ήδη στη θάλασσα.

«Κολύμπησε μόνη της μετά τη βουτιά», όπως είπε, γράφει το βρετανικό δημοσίευμα.

«Ο μπαμπάς της βρισκόταν στη θάλασσα σε κοντινή απόσταση την ώρα της βουτιάς. Η οικογένεια ζει δίπλα στη θάλασσα και η μικρή βρίσκεται συνεχώς στο νερό», πρόσθεσε η μητέρα.

Ωστόσο, οι περισσότεροι που είδαν το βίντεο, έσπευσαν να κατηγορήσουν τους γονείς για αμέλεια επισημαίνοντας ότι τα μπρατσάκια δεν επαρκούν για την πρόληψη ατυχημάτων στο νερό.

«Δεν μπορώ να βρω αυτό το βίντεο αστείο! Αυτό είναι φρικτό, τι είδους γονέας είναι αυτός;», υποστήριξε ένας ακόλουθος προσθέτοντας: «Πέταξε κοριτσάκι στη θάλασσα από σκάφος, αλλά της έφυγαν τα μπρατσάκια και χάθηκε στο νερό». Ένας άλλος ακόλουθος σχολίασε: «Ποτέ μη χρησιμοποιείτε μπρατσάκια στα παιδιά».

Ναυαγοσώστες προειδοποιούν πάντως ότι τα μπρατσάκια δημιουργούν μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας στα παιδιά αλλά και τους ενήλικες, που τα αφήνουν πολλές φορές μόνα τους, χωρίς επίβλεψη.

Πηγή: pentapostagma.gr

Shares