Πέμπτη , 27 Φεβρουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΦΡΙΚΗ στην Πάτρα: Εξέδιδε την 17χρονη εξαδέλφη της σε εγκαταλελειμμένο βαγόνι του ΟΣΕ…

Ενώπιον του δικαστηρίου βρέθηκε μια 27χρονη Ρουμάνα που εξέδιδε την 17χρονη ξαδέρφη της εντός εγκαταλελειμμένου βαγονιού του ΟΣΕ στον Αγιο Διονύσιο της Πάτρας…

Η 27χρονη κρίθηκε ένοχη για δεύτερη φορά, για αδικήματα σωματεμπορία και της μαστροπεία, κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, από το Μικρό Ορκωτό Εφετείο Πατρών και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι η ποινή ήταν μειωμένη σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση (12 χρόνια κάθειρξη και 65.000 ευρώ πρόστιμο) αφού της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Το μαρτύριο της 17χρονης στο εγκαταλελειμμένο βαγόνι του ΟΣΕ
Η ανήλικη Ρουμάνα, όπως αναφέρει το dete.gr, είχε καταγγείλει ότι συνευρίσκονταν παρά τη θέλησή της, με 12 περίπου άνδρες την ημέρα, ραντεβού τα οποία κανόνιζε η 27χρονη , η οποία μοιράζονταν, με τον σύζυγό της αλλά και τον σύντροφο της 17χρονης τα χρήματα που έδιναν οι πελάτες.

Μάλιστα η 27χρονη είχε μετατρέψει αναλόγως το βαγόνι τοποθετώντας και κλινοσκεπάσματα. Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι η 27χρονη Ρουμάνα παρακρατούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα της 17χρονης, για να την εξωθεί στην πορνεία.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares