Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΦΡΙΚΗ στην Λέσβο: Λαθρομετανάστης-δολοφόνος της Μόριας προσπάθησε να αποπλανήσει παιδιά στην Καλλονή…

Σοκ έχει προκαλέσει στην κεντρική Λέσβο, η χθεσινή μεγάλη επιτυχία του Α.Τ. Καλλονής, που προχώρησε σε μια σημαντική σύλληψη, ενός Αφγανού που είχε σκοπό να αποπλανήσει μικρά παιδιά…

Νεαρός λαθρομετανάστης που συνελήφθη κατηγορούμενος για δολοφονία τον Αύγουστο του 2019 στη Μόρια προσπαθούσε να αποπλανήσει παιδιά στην Καλλονή.

Να αποπλανήσει παιδιά στην Καλλονή καλώντας τα τον επισκεφθούν στο σπίτι που είχε ενοικιάσει , επιχειρούσε ο 20χρονος Αφγανός, που συνελήφθη κατηγορούμενος για δολοφονία που είχε διαπράξει τον Αύγουστο του 2019 στη Μόρια. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στο σπίτι που διέμενε στην Αρίσβη, μετά από καταγγελίες γονέων που είχαν εξαγριωθεί με την συμπεριφορά του.

Ο 20χρονος δράστης αρχικά προσήχθη στο τμήμα ασφαλείας και στην συνέχεια συνελήφθη καθώς προέκυψε πως ήταν ο δράστης της δολοφονίας στη Μόρια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης, είχε ενοικιάσει το σπίτι με την βοήθεια ενός Αλβανού φίλου του πριν απο περίπου 20 ημέρες, ενώ παρενοχλούσε σεξουαλικά, τόσο ανήλικα αγόρια, όσο και κορίτσια.

Είχε διαπράξει ανθρωποκτονία στην Μόρια, ωστόσο παράλληλα, άρχισε να βγάζει…”γούστα”! Σύμφωνα με πληροφορίες,καλούσε στο σπίτι του παιδιά νεαρής ηλικίας με ιδιαίτερο τρόπο και μέσω κι άλλων που τον βοηθούσαν να εκπληρώσει τις “ορέξεις” του.Οι ντόπιοι κάτοικοι, προχώρησαν σε άμεση καταγγελία, με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Καλλονής να προβαίνουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες και να συλλαμβάνουν τον Αφγανό!

Δείτε την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, την (03-06-2020) με σχετικό ένταλμα Δικαστικής Αρχής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, 20χρονος αλλοδαπός, που είχε ταυτοποιηθεί για την εμπλοκή του σε περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού 16χρονου αλλοδαπού, που έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 07-04-2020 σε δομή παραμονής αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου.

Ειδικότερα, ο 20χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς, χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής στη Λέσβο, προσήχθη σε αστυνομικό κατάστημα και συνελήφθη, κατηγορούμενος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Πηγή kalloninews.gr

Shares