Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΦΡΙΚΗ στη Γερμανία: Μουσουλμάνοι μετανάστες βιάζουν και δολοφονούν…


Στη Γερμανία, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες. Και οι δύο κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία.

Στη Γερμανία, αυτό το χρονικό διάστημα ταυτόχρονα βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες, στις οποίες οι κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία. Παρά όμως τη σοβαρότητα των εν λόγω εγκλημάτων, τα γερμανικά ΜΜΕ καλύπτουν αυτά τα θέματα αρκετά υποτονικά. Προφανώς, τα ΜΜΕ ακολουθούν την ίδια πολιτική ορθότητα, που ακολουθούσαν και στο γνωστό σκάνδαλο με τη μαζική σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στην Κολωνία το 2016.

Μία από τις επίμαχες υποθέσεις είναι η δολοφονία του 57χρονου εκατομμυριούχου Μαχαέλ Ρίχερ που έγινε στην πόλη Χορμπ αμ Νέκαρ στη Νοτιοδυτική Γερμανία. Το περασμένο φθινόπωρο συνελήφθη ως ύποπτος για αυτό το έγκλημα ο Μοχάμεντ Ομράν Αλμπάκρ από τη Συρία, για τον οποίο, μάλιστα, πριν το έγκλημα, ο γερμανικός Τύπος έγραφε για εκείνον ότι είναι «παράδειγμα επιτυχημένης ενσωμάτωσης».

Η έρευνα όμως έδειξε ότι ο 27χρονος άνδρας, τον οποίον ο επιχειρηματίας είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του, αποφάσισε να «αρπάξει» 250.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του ιδιοκτήτη, για να αγοράσει μια Ferrari και ένα σπίτι. Σύμφωνα με τους ανακριτές, ο Σύριος έπεισε έναν άλλον πρόσφυγα (εδώ τον λέει πρόσφυγα) από την Παλαιστίνη να τον βοηθήσει να ληστέψει τον επιχειρηματία. Κατά τη διάρκεια της ληστείας, έγινε και η δολοφονία.

Αρχικά η υπόθεση προκάλεσε ενδιαφέρον, όμως στη συνέχεια, όπως συμβαίνει αρκετά συχνά στη Γερμανία με τις υποθέσεις κατά των μεταναστών, το θέμα δεν καλύπτεται εκτενώς. Και, ίσως, και τώρα κανείς να μην έδινε μεγάλη σημασία, αν δεν εγειρόταν «εβραϊκό» ζήτημα και δεν το ανέβαζαν ψηλά τα ισραηλινά ΜΜΕ.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ένας από τους μάρτυρες κατέθεσε ότι ο Σύρος (Μοχάμεντ Ομράν Αλμπάκρ) έπεισε τον Παλαιστίνιο συνεργό του να συμμετέχει στη ληστεία, βασιζόμενος στο ότι ο Γερμανός επιχειρηματίας ήταν Εβραίος. «Οι Εβραίοι κατέστρεψαν τη χώρα μου», ήταν η απάντηση του Παλαιστίνιου, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα είπε ο μάρτυρας. Και το θέμα δεν είναι ότι ο Ρίχερ δεν ήταν Εβραίος, αλλά το γεγονός ότι ο αντισημιτισμός έγινε κίνητρο για τη ληστεία, η οποία κατέληξε σε μια δολοφονία. Αυτό προκάλεσε άμεσα την δριμύτατη αντίδραση από διάφορες εβραϊκές οργανώσεις αλλά και τα ισραηλινά ΜΜΕ, επομένως είναι πιθανό να μην υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις στη δίκη.

Η δεύτερη υπόθεση είναι ο ομαδικός βιασμός ενός 18χρονου κοριτσιού στο Φράιμπουργκ.

Η υπόθεση έχει ήδη προκαλέσει αρκετές διαμαρτυρίες το περασμένο φθινόπωρο. Τη νύχτα της 14ης Οκτωβρίου ένα κορίτσι σε ένα νυχτερινό κέντρο ήπιει ένα ποτό, μέσα στο οποίο, πιθανώς, της είχαν ρίξει κάποια ναρκωτική ουσία. Μετά από αυτό, μια ομάδα ανδρών τη βίαζε επί δυόμισι ώρες. Ο βασικός ύποπτος ήταν ένας Κούρδος από την Συρία, ο οποίος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για σεξουαλικά εγκλήματα. Συνολικά, τότε συνελήφθησαν επτά Σύριοι και ένας Γερμανός. Σήμερα, στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται επίσης και μετανάστες από την Αλγερία και το Ιράκ.

Όσα έγιναν στο δικαστήριο πάντως δεν δείχνουν ότι οι κατηγορούμενοι δείχνουν σημάδια μεταμέλειας ή τύψεις. Χαρακτηριστικό είναι, ότι κατά τη διάρκεια της δίκης ένας από αυτούς επιθετικά φώναξε: «Αυτοί που με φωτογραφίζουν θα πάνε στην κόλαση!»

Το ίδιο χρονικό διάστημα, η γερμανική αστυνομία έφερε στο φως υποθέσεις βιασμών κοριτσιών στο Ντίσελντορφ. Οι κρατούμενοι είναι από την Τουρκία, το Μαρόκο, τον Λίβανο και την Παλαιστίνη.

Σε παρόμοιες περιπτώσεις, η κοινή γνώμη συχνά σοκάρεται με το γεγονός ότι οι δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων παρότι συλλαμβάνονται και μερικές φορές καταδικάζονται, το δικαστικό σύστημα της Γερμανίας τους αφήνει ελεύθερους.

Αυτό δεν αφορά μόνο τη Γερμανία, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές χώρες με παρόμοια χαλαρή μεταναστευτική πολιτική. Για παράδειγμα, στην Ολλανδία πρόσφατα η κοινωνία ησύχασε όταν, μετά από τρεις εβδομάδες, η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο για τον βιασμό μίας 23χρονης στην πόλη του Χορν στη Βόρεια Ολλανδία. Σύντομα, όμως, ήρθε το σοκ. Η εφημερίδα De Telegraaf αποκάλυψε ότι ο 29χρονος Μουράντ Τατί, ήδη είχε καταδικαστεί για βιασμό 16χρονου κοριτσιού τον Ιούλιο του 2014. Παρά την ηλικία του θύματος και την εμπλοκή του κατηγορουμένου σε παράνομο εμπόριο ναρκωτικών, καταδικάστηκε τότε μόνο σε 27 μήνες φυλάκισης. Όταν βγήκε από την φυλακή, άρχιζε να κάνει τα ίδια πράγματα.

«Χαίρε, ολλανδικό σύστημα δικαιοσύνης! Έχεις θερμά χαιρετίσματα και ένα πολύ μεγάλο μεσαίο δάχτυλο από τον Μουράντ Τ.», σχολίαζε τότε ο ιστότοπος GeenStijl.

Το ίδιο θέμα συζητείται με ένταση και στη Σουηδία, η οποία είναι επίσης «πρωταθλήτρια» στην ανοχή. Αυτή την περίοδο, είναι, για παράδειγμα, σε εξέλιξη μια δίκη ενός 17χρονου (τουλάχιστον, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι 17 χρονών) μετανάστη, το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Κατηγορείται ότι βίασε ένα κορίτσι «πολύ νεότερο από εκείνον». Ο κατηγορούμενος είπε στον δικαστή: «Δεν ήξερα ότι αυτό θεωρείται έγκλημα εδώ, στη Σουηδία, γιατί κανείς δεν μου το είχε πει».

Οι δικηγόροι του ζητούν συγκαταβατικότητα, δεδομένης της νεαρής ηλικίας του κατηγορουμένου και των καλών βαθμών του στο σχολείο. Η σύλληψη, σύμφωνα με την υπεράσπιση, θα επηρεάσει τις σπουδές του.

Η κυβέρνηση της Σουηδίας έχει επενδύσει εκατομμύρια κορώνες στην ανάπτυξη του εκπαιδευτικού ιστότοπου Youmo για την εκπαίδευση των μεταναστών, συμπεριλαμβανομένου και του πώς να κάνουν σχέσεις και σεξ με τις Σουηδέζες.

Πρόσφατα στοιχεία όμως που ήρθαν στη δημοσιότητα αποκάλυψαν όμως ότι οι περισσότερες επισκέψεις στον συγκεκριμένο ιστότοπο προέρχονται από το Ιράν, την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία και όχι από τη Σουηδία. Δηλαδή, τα χρήματα των Σουηδών φορολογουμένων χρησιμοποιούνται για ο,τιδήποτε άλλο, αλλά όχι για την πρόληψη της βίας στη χώρα.

Τα ΜΜΕ της Ευρώπης επικεντρώνονται αυτές τις μέρες κυρίως στα λόγια του Βλαντίμιρ Πούτιν στο πλαίσιο της συνέντευξής του στους Financial Times για τον θάνατο της δυτικής πολυπολιτισμικότητας και το μεγάλο λάθος της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στη μεταναστευτική πολιτική, καθώς και στην κριτική του Δαλάι Λάμα για την προειδοποίησή του ότι η Ευρώπη μπορεί να γίνει «μουσουλμανική ή αφρικανική», αν οι τρέχουσες τάσεις μετανάστευσης συνεχιστούν.

sputnik, thesecretrealtruth.blogspot.gr

Shares