Κυριακή , 3 Ιουλίου 2022

Φρίκη στα Πετράλωνα: Ο 21χρονος περιέγραψε πως σκότωσε και τεμάχισε τον 52χρονο νονό του…

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε στους αστυνομικούς το έγκλημα του ο 21χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 52χρονου νονού του, στα Πετράλωνα, χωρίς όμως να τους αποκάλυψε το κίνητρο.

Ο 21χρονος, ο οποίος εξετάστηκε από ψυχίατρο, έδωσε όμως συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με το πότε ακριβώς διέπραξε το έγκλημα.

Πάντως, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον φερόμενο ως δράστη να πετάει σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Έτσι, ψάχνοντας στη χωματερή για να βρουν το τεμαχισμένο σώμα του 52χρονου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να φωτίσουν την τραγική οικογενειακή ιστορία.

Οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντόπισαν αίμα σε τρία δωμάτια του σπιτιού του 20χρονου και πάνω σε κουβέρτες.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι με το οποίο ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι διέπραξε το έγκλημα.

Ακόμη, έγινε έρευνα σε δύο κάδους σκουπιδιών, τους οποίους υπέδειξε ο 20χρονος ως αυτούς στους οποίους πέταξε τις σακούλες με το τεμαχισμένο πτώμα του νονού του.

Ο δήμος Αθηναίων ενημέρωσε την αστυνομία ότι οι συγκεκριμένοι κάδοι είχαν αδειάσει ήδη δύο φορές.

Εντοπίστηκε η μητέρα
Στο μεταξύ η αστυνομία εντόπισε τη μητέρα του 21χρονου που φέρεται να είπε πριν από δύο ημέρες σε φίλους του 52χρονου ότι ο γιος της «τον έκανε κομμάτια».

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, οι αστυνομικοί αντελήφθησαν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα και ζητήθηκε η συνδρομή ψυχιάτρου.

Μετά την εξέτασή της, διετάχθη ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική.

 

newsit

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares