Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΦΡΙΚΗ: Σε ανακριτή 76χρονος για ασελγείς πράξεις κατά των ανήλικων εγγονών του…

Σε τακτικό ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 76χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος των ανήλικων εγγονών του. Ο κατηγορούμενος, Αλβανός υπήκοος, οδηγήθηκε νωρίτερα στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης που απήγγειλε εναντίον του κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και ακολούθως τον παρέπεμψε σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να λογοδοτήσει ενώπιον του την Τετάρτη. Μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή Νεάπολη της Θεσσαλονίκης και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Είχε προηγηθεί, ένα 24ωρο νωρίτερα, ανώνυμη καταγγελία γυναίκας -κατοίκου της παραπάνω περιοχής- στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για άσεμνες πράξεις στις οποίες προέβη ο 76χρονος κατά ανήλικης που -όπως διαπιστώθηκε αργότερα- επρόκειτο για μία από τις εγγονές του. Αφού ενημερώθηκε η αστυνομία ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψή του.

Από καταθέσεις που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί φαίνεται να προκύπτει ότι ο 76χρονος, τουλάχιστον, τον τελευταίο χρόνο προέβη σε ασελγείς ενέργειες κατά των τεσσάρων θυγατέρων του γιου του (ηλικίας 16, 12 και δύο 9χρονες δίδυμες). Όπως έγινε γνωστό, ο ηλικιωμένος φέρεται να διαμένει μόνιμα στην πατρίδα του αλλά μετά από επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει ο γιος του, δεν μπόρεσε να επιστρέψει λόγω των περιορισμών μετακίνησης εξαιτίας του κορωνοϊού. Ο ίδιος προανακριτικά αρνήθηκε τις πράξεις που του καταλογίζονται.

Πηγή: ΑΠΕ

Shares