Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Φρίκη: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 6χρονο μέσα σε νηπιαγωγείο… (ΦΩΤΟ)

Φρίκη: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 6χρονο μέσα σε νηπιαγωγείο... (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία σε νηπιαγωγείο στην Ρωσία…

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 6χρονο αγόρι σε νηπιαγωγείο της Ρωσίας όταν – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail – ένας άνδρας εισέβαλε σε αυτό και το τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της ώρας του ύπνου των ανήλικων παιδιών. Την ώρα εκείνη ένας 36χρονος, ο Denis Pozdeev, εισήλθε σε νηπιαγωγείο στην περιοχή Naryan-Mar και άρχισε να φωνάζει «ο σατανάς με διέταξε να το κάνω». Αμέσως επιτέθηκε σε ένα από τα παιδιά που βρισκόταν στο κρεβάτι του, τον Kirill Savenkov, και όπως μεταδίδει η Daily Mail – του έκοψε το λαιμό.

Το αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά αργότερα στα χέρια των νταντάδων του νηπιαγωγείου.

Η ασφάλεια του νηπιαγωγείου μπόρεσε να συλλάβει τον εισβολέα τον οποίο και παρέδωσε στην αστυνομία. Κατά τη διάρκεια της πρώτης ανάκρισης από τις αρχές, ο δολοφόνος είπε ότι άκουγε φωνές που του ζητούσαν να κάνει το έγκλημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Φρίκη: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 6χρονο μέσα σε νηπιαγωγείο... (ΦΩΤΟ)Φρίκη: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 6χρονο μέσα σε νηπιαγωγείο... (ΦΩΤΟ)Φρίκη: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 6χρονο μέσα σε νηπιαγωγείο... (ΦΩΤΟ)

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares