Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Φρίκη δίχως τέλος στην υπόθεση του Κολωνού

Οι Αρχές που «τρέχουν» την υπόθεση του Κολωνού έχουν ταυτοποιήσει και άλλους βιαστές της 12χρονης

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις στο θρίλερ με θύμα το 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό, το οποίο έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του παιδοβιαστή – μαστροπού Ηλία Μίχου! Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, οι Αρχές που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν τη φρικιαστική υπόθεση κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και άλλους βιαστές του παιδιού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από όσα είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς και από τις φωτογραφίες που της έδειξαν, έχουν καταφέρει να συλλέξουν πολλές πληροφορίες για τους παιδόφιλους, οι οποίοι είχαν κλείσει ραντεβού μέσω του 53χρονου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στον Κολωνό προκειμένου να βιάσουν το παιδί. Κάποιοι εξ αυτών έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ για άλλους οι Αρχές βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ταυτοποίησή τους:

μίχος

«Εχει υποδείξει στις Αρχές και άλλα άτομα. Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ακόμα δεν έχουν συλληφθεί αλλά, αντιθέτως, για τη μητέρα που το 12χρονο κορίτσι δεν έχει αναφέρει απολύτως τίποτα, δυστυχώς, ακόμα κρατείται προσωρινά» τόνισε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης Απόστολος Λύτρας μιλώντας στην ΕΡΤ. Ανάμεσα στα άτομα στα οποία αναφέρθηκε η 12χρονη στις καταθέσεις της φέρεται ότι είναι και ένας παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος την είχε οδηγήσει στο σπίτι του και την πίεζε να φεύγουν διήμερα μαζί! Το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο η ανήλικη περιέγραψε ως «παχουλό μεσήλικα», δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη. Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν τους αστυνομικούς να έχουν συλλέξει αρκετά στοιχεία γι’ αυτόν.

«Είχαμε βρεθεί τρεις τέσσερις φορές, μου είχε προτείνει να πάμε διήμερα παρέα… Ηταν παντρεμένος, είχε δύο κόρες και ένα άσπρο αμάξι Toyota, κάπως έτσι. Δεν τον αναγνώρισα πουθενά μεταξύ των υπόπτων που μου έδειξαν σε φωτογραφίες» ανέφερε η 12χρονη για τον «παχουλό» άνδρα με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών στην οποία είχε δημιουργήσει το προφίλ της ο Ηλίας Μίχος. Η μικρή μαθήτρια έχει αναφερθεί σε ακόμα έναν άνδρα, ο οποίος κυκλοφορούσε με τζιπ και την είχε οδηγήσει σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου τη βίασε, καθώς επίσης και σε έναν 55χρονο, ο οποίος κυκλοφορούσε με μια θηριώδη Mercedes και της μιλούσε πρόστυχα.

Σημειώνεται ότι η αναγνώριση των βιαστών έγινε από φωτογραφίες ταυτοτήτων, κάτι που δείχνει ότι τα άτομα αυτά δεν ήταν σεσημασμένα για παρόμοιες υποθέσεις. Οι αστυνομικοί έφτασαν στις φωτογραφίες αυτές από την εφαρμογή που είχε φτιάξει ο προφυλακισμένος 53χρονος για να προσελκύει «πελάτες» για την άτυχη μικρούλα. Την ίδια ώρα, πάντως, οι μαρτυρίες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό κάνουν λόγο για περισσότερα από 100 αρρωστημένα «ραντεβού».

newsbreak.gr
Shares