Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

Φρικιαστικό βίντεο δείχνει χορευτές να χορεύουν άσεμνα και να παρασέρνουν ανήλικο κορίτσι

Σε πόλη του Τέξας της Αμερικής διοργανώθηκε ένα φεστιβάλ χορού σε δημόσιο χώρο, όπου καλλιτέχνες μεταξύ άλλων χόρευαν με άσεμνους ρυθμούς και κατά συνέπεια να παρασυρθεί ανήλικο κορίτσι.

Το 2023 ACL Music Festival takes ήταν ένα εβδομαδιαίο δρώμενο με μουσική, καλλιτέχνες, δρώμενα, κ.ο.κ. Αυτό όμως που δεν περίμεναν οι γονείς, όσοι τουλάχιστον έχουν συνείδηση και βαστάν τις αξίες της οικογένειας, ήταν να δουν άνδρες ντυμένοι, σαν γυναίκες, να χορεύουν με άσεμνους τόνους.

Συγκεκριμένα όταν μια ομάδα ανδρών ήρθε η σειρά της να χορέψει σε δημόσια θέα, ξεκίνησαν με κινήσεις όπως το twerking (τουέρκινγ) που είναι να κουνούν τον πισινό τους με υπονοούμενα μηνύματα. Αυτό στη συνέχεια παρέσυρε ένα ανήλικο κορίτσι, το οποίο άρχισε και αυτό να …ακολουθεί τα βήματά τους.

Από το βίντεο δεν φαίνεται να υπήρχε καμία αντίδραση γονέα.

Η σεξουαλικοποίηση των παιδιών είναι ένα φαινόμενο, που έχει ξεσπάσει κυρίως τα τελευταία χρόνια με το αποκορύφωμα να ήταν αυτό το καλοκαίρι της μετα-καραντινιακής περιόδου. Γονείς και ορισμένοι δάσκαλοι υποστηρίζουν, πως αυτό είναι το πρώτο βήμα για την “κανονικοποίηση” της παιδοφιλίας.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares