Τρίτη , 1 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Φρένο” τις διάφορες φήμες περί καλού νέου από τον Ερντογάν – Τι δηλώνει ο τούρκος υπεύθυνος επικοινωνίας….

Φρένο" τις διάφορες φήμες περί καλού νέου από τον Ερντογάν - Τι δηλώνει ο τούρκος υπεύθυνος επικοινωνίας....

Μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για δύο καλά νέα


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας αναγκάστηκε να βάλει φρένο στα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν
Έξαψη της περιέργειας και μεγάλη αγωνία έχει προκαλέσει από την Τετάρτη 19 Αυγούστου η δήλωση του Τούρκου πρόεδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι την Παρασκευή 21 Αυγούστου θα ανακοινώσει ένα καλό νέο.

Οι εικασίες και τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι τόσα πολλά και η συζήτηση τόσο έντονη στον Τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανάγκασαν σήμερα τον υπεύθυνο επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν, να παρέμβει και με μήνυμά του στο Twitter να βάλει ένα φρένο.

«Βλέπουμε ότι υπάρχουν κάποιες εικασίες σχετικά με τα καλά νέα που πρόκειται να δώσει ο πρόεδρος μας την Παρασκευή. Μην δίνετε σημασία σε αυτές τις εικασίες. Ανυπομονούμε όλοι για την ομιλία που θα κάνει αύριο ο πρόεδρος μας», αναφέρει στο μήνυμά του.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, το οποίο αναπαράγουν σήμερα όλα σχεδόν τα τουρκικά ΜΜΕ, επικαλούμενο δύο Τούρκους ανώνυμους αξιωματούχους, μετέδωσε ότι ο Ερντογάν θα ανακοινώσει ότι βρέθηκε πετρέλαιο στη Μαύρη Θάλασσα, εκεί όπου δραστηριοποιείται το γεωτρύπανο «Πορθητής».

Από την άλλη πλευρά, η τουρκική υπηρεσία του Euronews αναφέρει ότι ο Ταγίπ Ερντογάν θα αποκαλύψει δύο «εκπλήξεις»: ανακάλυψη φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο και εμβόλιο κατά του κορονοϊού, σε συνεργασία ενδεχομένως με τη Ρωσία.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares