Δευτέρα , 15 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

“Φρένο” στην παρουσία οπαδών του Άρη στην Λαμία

Το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, δεν επιτρέπει την οργανωμένη και μεμονωμένη παρουσία φίλων του Άρη στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία.

Το απόγευμα της Κυριακής (27/8) η Λαμία θα φιλοξενήσει τον Άρη για τη 2η αγωνιστική της Super League. Στο παιχνίδι που θα γίνει στο «Αθανάσιος Διάκος», δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αυτό αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και το ανακοίνωσε επίσημα η Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκαν και τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν, στα οποία υπάρχει και κλείσιμο δρόμων την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 και ώρα 19:15 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, απαγορεύεται:

Η κατοχή εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών και άλλων ροφημάτων σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λπ. συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων.

Η κατοχή και ανάρτηση πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Επίσης, την ημέρα του αγώνα θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και συγκεκριμένα θα ισχύσει απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων καθώς και διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, από ώρα 16:15 έως και μια ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ως ακολούθως:

Στην οδό Φλέμινγκ (από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού, έως τη συμβολή της με την οδό Μαλαμίδα) και στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμινγκ, έως τη συμβολή της με την οδό Κ. Παλαμά).

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές οδούς».

 

newsbomb.gr

Shares