Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023

Φραντσέσκο Τζιόρτζι: Ο σύντροφος της Καϊλή που εμπλέκεται στην υπόθεση

Πέρα από το ότι είναι Ιταλός, έχει σπουδάσει στο Μιλάνο, δουλεύει στο Ευρωκοινοβούλιο τα τελευταία 13 χρόνια και είναι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, δεν είναι πολλά γνωστά για τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι γνώρισε την Εύα Καϊλή στο ευρωκοινοβούλιο και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Πριν από λίγο καιρό, απέκτησαν την κορούλα τους, την Αριάνδη, αλλά από το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου έγιναν θέμα συζήτησης όχι για τη σχέση τους, την πολιτική τους διαδρομή ή οτιδήποτε άλλο αλλά γιατί και οι δυο έχουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Βέλγιο, συλληφθεί στο πλαίσιο έρευνας για διαφθορά μελών του ευρωκοινοβουλίου από το Κατάρ.

Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι θεωρείται έμπειρος Κοινοβουλευτικός Σύμβουλος στον τομέα των εξωτερικών υποθέσεων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ταυτόχρονα.

Σύμφωνα με τη σελίδα του στο Linkedin έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Μιλάνο Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις και εργάζεται στο ευρωκοινοβούλιο από το 2009.

Από τις αναρτήσεις του στο Instagram φαίνεται πως ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ιστιοπλοΐα και το σκι αλλά και τα ταξίδια.

Γνώρισε την Εύα Καϊλή πριν από σχεδόν πέντε χρόνια και η σχέση τους μαθεύτηκε το καλοκαίρι του 2020. Τον Φεβρουάριο του 2021 απέκτησαν την κόρη τους, ενώ έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesco Giorgi (@fragiorgi13)

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares