Τρίτη , 9 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Φράνσις Αντετοκούνμπο: “Αν δε θέλει μία χώρα να μας κρατήσει ας μας γυρίσει” – Όταν ήρθαν λαθραία

Όταν όμως οι γονείς τους είχαν έρθει λαθραία, αλλά τους δόθηκε υπηκοότητα…όταν αγαπήθηκαν από το πανελλήνιο, όταν ο γνωστός καλαθοσφαιριστής, Γιάννης Αντετοκούνμπο, είχε γίνει γνωστός για τις αθλητικές του προσδοκίες, αυτά δεν τα εκτιμούν;

Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας, σε συνέντευξή του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ταινία “Rise” για την οικογένεια του. Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», μίλησε ο τραγουδιστής της οικογένειας και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

«Από την ταινία, ο κόσμος μπορεί να καταλάβει ότι τίποτα στη ζωή δεν έρχεται εύκολα. Πρέπει να παλέψεις, να δουλέψεις σκληρά, να πιστέψεις στον εαυτό σου. Εάν ακούσεις τους στίχους του τραγουδιού μου «Rise», είναι σχεδόν παρόμοια ιστορία με αυτή της ταινίας. Μεγάλωσα με τους παππούδες μου, τους θεωρώ πραγματικούς μου γονείς. Είναι επίσης, πολύ καλοί μαζί μου, ποτέ δεν ένιωσα περίεργα, γιατί οι γονείς μου δεν ήταν μαζί μου. Οι παππούδες μου είναι εξαιρετικοί άνθρωποι», δήλωσε αρχικά.
ANtetokoumpo_159
Σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο ίδιος μίλησε για τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Ελλάδα: «Ήρθα και εγώ στην Ελλάδα όταν μπόρεσα. Αισθάνθηκα χαρούμενος που επανασυνδέθηκα με την οικογένειά μου, ήταν ένα εκπληκτικό συναίσθημα. Η ιστορία των Αντετοκούνμπο, της οικογένειάς μου, κάνει τους ανθρώπους, να κοιτάξουν πίσω και να καταλάβουν ότι είμαστε όλοι ίσοι. Πρέπει να καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα κατάλληλο πλάνο για τους μετανάστες. Αν δε θέλει μία χώρα να μας κρατήσει ας μας γυρίσει ειρηνικά πίσω, μη μας σπρώχνει μακριά», πρόσθεσε μιλώντας για το ζήτημα της μετανάστευσης.

«Θα έδινα όλη τη φήμη μου πίσω προκειμένου να γυρίσει ο πατέρας μου. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, γιατί από κει που κατάγομαι, στην Αφρική συγκεκριμένα, οι άνθρωποι προτιμούν το συγκεκριμένο άθλημα από το μπάσκετ. Η μουσική είναι αυτό που αγαπώ και γι’ αυτό την προτιμώ. Με τα αδέρφια μου παίζουμε φιλικά μπάσκετ. Φυσικά τα αδέρφια μου είναι πρωταθλητές! Στο τραγούδι, κερδίζω εγώ!», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

 

Πρώτο Θέμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares