Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

Φραγκάκη: Μου είπαν ότι δεν θα κάνω δελτία ειδήσεων όπως ήξερα και να μην ρωτάω πολλά

«Παρουσιάστρια έβαλε άνωθεν δυνάμεις για να μην κάνω το δελτίο ειδήσεων», λέει η Εύη Φραγκάκη.

Η Εύη Φραγκάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει, τον γιο της, αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Κοτταρίδη.

«Μου έκαναν πρόταση για το δελτίο ειδήσεων στο Action 24. Ποτέ δεν είχε βγει από το μυαλό μου, τα δελτία θα είναι πάντα η μεγάλη μου αγάπη», είπε αρχικά η Εύη Φραγκάκη που επέστρεψε στα δελτία ειδήσεων και συγκεκριμένα στο Action 24.

Η Εύη Φραγκάκη είπε στη συνέχεια: «Δεν περνάει καμία μέρα από την ώρα που μπαίνουμε στη δημοσιογραφία χωρίς να αισθανόμαστε ανταγωνισμό.

Το 2003, σε μεγάλο κανάλι, μου είπαν ότι δεν θα κάνω δελτία ειδήσεων όπως ήξερα και να μην ρωτάω πολλά. Παρουσιάστρια που θα μοιραζόμασταν τα δελτία ειδήσεων έβαλε άνωθεν δυνάμεις για να μην κάνω εγώ».

Κλείνοντας, η Εύη Φραγκάκη ανέφερε: «Ο γιος μου έκλεισε τα 14, δεν έχουμε ακραία φαινόμενα εφηβείας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο γιος μου θα αποκτήσει αδελφάκι από τον μπαμπά του.

Το περιμένει περισσότερο απ’ όλους. Είναι 12 χρόνια που πήραμε διαζύγιο. Βοήθησε τον γιο μας ότι και οι δύο φτιάξαμε τις ζωές μας».

 

newsIT.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares