Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Foxnews: “Ο Μπάιντεν αμφισβητεί την νομιμότητα των ενδιάμεσων εκλογών”

Σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο ο πρόεδρος των ΗΠΑ, εάν οι επερχόμενες ενδιάμεσες εκλογές θα είναι νόμιμες, εάν το νομοσχέδιο για τα δικαιώματα ψήφου της κυβέρνησης δεν περάσει από τη νομοθεσία, ο πρόεδρος Μπάιντεν είπε ότι η αντίπαλη πλευρά προσπαθεί να «αλλάξει το αποτέλεσμα των εκλογών. “

Ο παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, επέκρινε τον Πρόεδρο Μπάιντεν και την Αντιπρόεδρο Χάρις την Πέμπτη για την υποψία τους για την ακεραιότητα των ενδιάμεσων εκλογών του 2022.

“Ο Μπάιντεν συμπληρώνει ένα ολόκληρο έτος στην προεδρία του από σήμερα. Δεν τα πάει καλά. Αυτό το ξέρει. Και έτσι γίνεται πλήρης εξέγερσης”, είπε ο Carlson και επιπρόσθεσε «Αμφισβητεί τη νομιμότητα των επερχόμενων ενδιάμεσων θητειών».

“Θέλει να αποτρέψει την “κλεψιά”” είπε με ειρωνικό ύφος ο δημοσιογράφος, αναφέροντας το σλόγκαν του Τραμπ που χρησιμοποίησε λίγο πριν την λήξη της θητείας του (stop the steal).

Τέλος, σχολιάζει καυστικά την δήλωση της αντιπροέδρου, Καμάλα Χάρρις, η οποία είχε κάνει δήλωση, που παραπέμπει σε θεωρίες συνωμοσίας, ότι δήθεν οι ρεπουμπλικάνοι στοχεύουν να “νοθεύσουν” τις εκλογές.

Διασυρμός Άδωνι από τον Κυριάκο Βελόπουλο μέσα στο κοινοβούλιο!

Με πληροφορίες από το PostMillenial

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares