Τετάρτη , 8 Φεβρουαρίου 2023

ΦΟΒΟΙ για επεισόδια στην φετινή Eurovision! ΣΑΛΟΣ με το τραγούδι που στέλνει η Ισλανδία…

Η κατάσταση στην Eurovision έχει ξεφύγει. Έχουμε δει πάρα πολλά αλλά αυτό που ετοιμάζεται να γίνει θα προκαλέσει σίγουρα μεγάλες εντάσεις και πολλοί πιστεύουν ότι θα υπάρξουν επεισόδια.

Η Ισλανδία θα στείλει ένα τραγούδι στην διοργάνωση το οποίο το τραγουδάει ένα συγκρότημα το οποίο παίζει πανκ μουσική, είναι αντικαπιταλιστικό, φιλο-παλαιστινιακό και… σαδομαζοχιστικό.

Το συγκρότημα BDSM κέρδισε τον τοπικό διαγωνισμό με το τραγούδι “Hatrid Mun Sigma”. Θυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός θα γίνει στην Ιερουσαλήμ, στα σύνορα με την κατεχόμενη Παλαιστίνη και ένα τέτοιο τραγούδι θα προκαλέσει σίγουρα σάλο.

Σε μια συνέντευξη τα μέλη της μπάντας μίλησαν για την στήριξή τους στους Παλαιστίνιους, λέγοντας ότι θεωρούν ότι είναι καθήκον τους να χρησιμοποιήσουν το διαγωνισμό τραγουδιού ως μέσο για να μεταδώσουν τις απόψεις τους.

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, απαγορεύεται στους συμμετέχοντες να προβούν σε πολιτικές δηλώσεις στην εκδήλωση. Η μπάντα είπε ότι θα συμμετάσχει παρ ‘όλα αυτά για να δώσει το μήνυμά της σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στην Ευρώπη μπορούν.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares