Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Φοβερή ιστορία από τον Ιτούδη! Η παίκτρια που τον ερωτεύτηκε…

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε μία φοβερή ιστορία από όταν βρισκόταν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας της Ζάγκρεμπ.Το «Αθήνα 2019» έριξε αυλαία το βράδυ της Παρασκευής στο κλειστό των Μελισσίων. Ένα από τα καλύτερα Διεθνή Σεμινάρια των τελευταίων ετών, με πολύ έντονη παρουσία των προπονητών και ομιλίες υψηλού επιπέδου, που άφησαν όλους απόλυτα ικανοποιημένους.

Την Παρασκευή (12/7), ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο Ανδρέας Πιστιόλης και ο Δημήτρης Ιτούδης κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των προπονητών με τις ομιλίες τους.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποκάλυψε ανέκδοτες ιστορίες από την τριακονταετή παρουσία του στους πάγκους. Από την εποχή της ΚΚ Ζάγκρεμπ και του ΠΑΟΚ, μέχρι τον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο πολύπειρος τεχνικός εξήγησε πώς διαχειρίστηκε δύσκολες και ιδιαίτερες στιγμές, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους τους προπονητές για τρόπους με τους οποίους μπορούν να βρουν λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν.

Η ιστορία που έκανε εντύπωση ήταν από τον καιρό που βρέθηκε στον πάγκο της γυναικείας ομάδας της Ζάγκρεμπ, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει ότι μία παίκτρια ήταν ερωτευμένη μαζί του!

”Όταν προπονούσα τις γυναίκες της ομάδας, αντιμετώπισα μία ιδιαίτερη περίπτωση. Μία παίκτριά μου ήταν ερωτευμένη μαζί μου! Ήταν μία κατάσταση που έπρεπε να διαχειριστώ. Όταν όμως είδα ότι αυτό δεν γινόταν, τότε αποχώρησα”, δήλωσε ο Ιτούδης.
newsit.gr

Shares