Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Φουλ για τίτλο ο Ολυμπιακός…

Αποφασισμένοι να κάνουν άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος είναι στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα παραταχθεί πάνοπλος στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ…

Τρεις μήνες μετά την διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δική του… κανονικότητα.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν απόψε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (19:30, PAOK TV, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να κάνουν το απόλυτο στο μίνι πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, και να κατακτήσουν το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ετοιμάζει κάποια έκπληξη στον συμπατριώτη του, Αμπέλ Φερέιρα, αφού θα χρησιμοποιήσει τους… γνωστούς παίκτες που έβαζε καθ’ όλη διάρκεια της σεζόν.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Μασούρας, αριστερά ο Βαλμπουενά και ως σέντερ φορ ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Τζολάκης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σισέ, Καφού, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Φορτούνης και Χασάν. Εκτός έμειναν οι Χριστοδουλόπουλος, Μπρούνο, Μορ και Ξενιτίδης.

Πηγή: sport-fm.gr

Shares