Σάββατο , 30 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Φωτιά ΤΩΡΑ στη Μάνδρα: Νέο μήνυμα του 112 για να εκκενωθεί η Οινόη

Μεγάλη αναζωπύρωση έχει σημειωθεί στη Δυτική Αττική και στην περιοχή ανάμεσα σε Μέγαρα και Μάνδρα ενώ το 112 ήχησε και πάλι αυτή την φορά για να εκκενωθεί η Οινόη προς Ερυθρές.

Επίγειες και εναέριες δυνάμεις παλεύουν με τις αναζωπυρώσεις μεταξύ Μεγάρων και Μάνδρας με τον καπνό να είναι πολύς και έντονος καθώς καίγονται πεύκα, καθιστώντας δύσκολο το έργο των δυνάμεων της Πυροσβεστικής.

Λόγω της μεγάλης αναζωπύρωσης που υπάρχει εστάλη αρχικά μήνυμα στους κατοίκους 4 οικισμών ώστε να εκκενώσουν την περιοχή και να κατευθυνθούν προς την Οινόη. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η εκκένωση των οικισμών, Αγία Σωτήρα, Παλαιοκούνδουρα, Πανόραμα Μάνδρας και Παλαιοχώρι. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Σημειώνεται ότι δεν πρόκειται για νέο μέτωπο αλλά για τη φωτιά που εκδηλώθηκε τη Δευτέρα 17/7 στα Δερβενοχώρια και επεκτάθηκε στη Δυτική Αττική.

Διακοπή κυκλοφορίας στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών λόγω πυρκαγιάς
Λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς, η Αστυνομία προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη παλιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών απο το ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων Cyclon μέχρι τα Βίλια και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

 

newsIT.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares