Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

Φωτιά στον Αυλώνα: Με μεγάλη ακίνητη περιουσία ο 45χρονος που κατηγορείται για εμπρησμούς και χρόνια ψυχολογικά θέματα

O 45χρονο κατηγορείται για την πρόκληση 7 πυρκαγιών στην περιοχή του Αυλώνα που κατέκαψαν μέσα σε λίγες ώρες μια έκταση άνω των 50.000 τ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον 45χρονο πρώην δικηγόρο που κατηγορείται για εμπρησμό και για την πρόκληση 7 πυρκαγιών στην περιοχή του Αυλώνα, έδωσε ο δικηγόρος του, Κωνσταντίνος Γώγος.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Γώγος ανέφερε ότι ο 45χρονος δεν ασκεί εδώ και χρόνια το επάγγελμα του δικηγόρου, ενώ έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία και ασχολείται με αυτή.

Ο άνθρωπος αυτός έχει σπουδάσει Νομική, αλλά έχει απωλέσει την δικηγορική ιδιότητα από επιλογή του εδώ και πολλά χρόνια. Έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία και για αυτό ασχολείται με αυτή. Έχει αναγνωρισμένα πολλά χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα» είπε αρχικά.

«Αυτή την στιγμή δεν έχει ασκηθεί καν ποινική δίωξη. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει λευκό ποινικό μητρώο και δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές» σημείωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Δήλωσε δε, ότι ο 45χρονος υποστηρίζει ότι δεν προκάλεσε εκείνος τις φωτιές: «Ο εντολέας μου αρνείται ότι έβαλε τις φωτιές. Δεν βρέθηκε ποτέ πάνω του εμπρηστικό υλικό».

Να σημειωθεί ότι στο σπίτι του ανευρέθησαν προσανάματα, ένα φλόγιστρο και πευκοβελόνες, ενώ οι κινήσεις που έκανε όταν έμαθε πως τον έψαχναν αστυνομικοί, μαζί με μια σειρά από βίντεο και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής βρίσκονται στο μικροσκόπιο της έρευνας.

O 45χρονος παρουσιάστηκε μόνος σε αστυνομικό τμήμα, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι για όλες του τις μετακινήσεις χρησιμοποιούσε ένα ασήμι αυτοκίνητο

 

newsbomb.gr

Shares