Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

“Φωτιά” στο ΟΑΚΑ βάζουν οι Αγγελόπουλοι – Τι θα κάνουν με Πρίντεζη – Τον… περιμένει ο Πιτίνο…

Λίγες ώρες έμειναν για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες έχουν να κοντραριστούν σχεδόν 10 μήνες, από εκείνο το ματς του ΟΑΚΑ που ποτέ δεν παίχτηκε το δεύτερο ημίχρονο. Από τότε έχουν γίνει πολλά και γνωστά.Αύριο το βράδυ οι δύο “αιώνιοι” θα τα δώσουν όλα για μία νίκη που χρειάζονται πολύ. Ο μεν Παναθηναϊκός και για λόγους γοήτρου βέβαια, αλλά και για βαθμολογικούς, αφού είναι στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Ο δε Ολυμπιακός για βαθμολογικούς λόγους, αλλά περισσότερο για λόγους γοήτρου. Για τον κόσμο της ομάδας, διπλό στο ΟΑΚΑ θα είναι σαν κούπα, αφού θα πουν για μία ακόμη φορά ότι “με ξένους διαιτητές δεν χάνουμε από τον Παναθηναϊκό”. Θα είναι μία νίκη για τον Ολυμπιακό που θα αποτελέσει σημαία του για όλη την σεζόν. Σημαία για την ομάδα, αλλά κυρίως για τον κόσμο.

Υπάρχουν, πάντως, ερωτηματικά για το αυριανό παιχνίδι που δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι. Όπως το αν θα πάνε οι Αγγελόπουλοι στο ΟΑΚΑ. Αν θα συνοδεύσουν την ομάδα. Αν θα γίνει κάτι τέτοιο, το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα πάρει… φωτιά και οι λόγοι είναι ευνόητοι.

Από εκεί και πέρα μένει να δούμε αν θα αποδοκιμαστεί ο Γιώργος Πρίντεζης από τους Παναθηναϊκούς. Ήταν ο μόνος παίκτης του Ολυμπιακού που… πέρναγε καλά στο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση. Μετά, όμως, τα όσα έγιναν με την Εθνική με την επιστολή, μένει να δούμε αν θα ακολουθηθεί η ίδια τακτική ή όχι.

Να δούμε, βέβαια, και αν θα ανταλλάξουν χειραψία ο Γιώργος Πρίντεζης με τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος είπε προ ημερών ότι “δεν μου αρέσει να μη με σέβονται”.
sportdog.gr

Shares