Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Φωτιά στην Ηλεία: Έτσι έφτασε στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος για εμπρησμό από πρόθεση στα Άγναντα(vid)

Ο κατηγορούμενος αρνείται πως είναι εμπρηστής και πλέον η δικαιοσύνη καλείται να αποφασίσει. Τον υπέδειξαν κάτοικοι του χωριού στα Άγναντα που τυλίχθηκε στις φλόγες…

Στην Εισαγγελία Αμαλιάδας οδηγήθηκε το μεσημέρι ο κατηγορούμενος για τον εμπρησμό από πρόθεση και έκθεση ανθρώπινης ζωής σε κίνδυνο, αναφορικά με τη φωτιά στα Άγναντα Πηνείας στην Ηλεία. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Λίγο μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, κάτοικοι του χωριού Άγναντα στην Ηλεία, υπέδειξαν στις πυροσβεστικές αρχές δύο συγκεκριμένα πρόσωπα ως τους υπαίτιους για τη φωτιά. Αμέσως, από τους πυροσβέστες ειδοποιήθηκε η Αστυνομία Αμαλιάδας, καθώς και ειδικό ανακριτικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο λίγες ώρες αργότερα έφθασε από την Αθήνα, στο χωριό Άγναντα.

Μάλιστα, τα δύο άτομα καθ’ όλη τη διάρκεια της πυρκαγιάς κινούνταν κοντά στις πυροσβεστικές δυνάμεις και παρακολουθούσαν την επιχείρηση κατάσβεσης. Οι δύο μάρτυρες κατήγγειλαν τα δύο άτομα που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους.

Η διαδικασία της προανάκρισης ολοκληρώθηκε περίπου στις 21:00 το βράδυ, όπου και ο ένας εκ των δύο που βρισκόταν στο κοινοτικό γραφείο που είχε εγκατασταθεί το κλιμάκιο, προσήχθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμαλιάδας. Το δεύτερο άτομο αναζητείται. Δείτε στα επόμενα βίντεο του ilialive.gr, τον κατηγορούμενο να φτάνει στην εισαγγελία Αμαλιάδας…

newsit.gr

Shares