Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023

Φωτιά στη Ρόδο: «Ήταν σαν να ζούσα τον Τιτανικό» – Συγκλονίζει ο Σταμάτης Καλαφατάς

Εμείς με τα φουσκωτά μεταφέραμε όλο το βράδυ γύρω στα 550 με 600 άτομα. Ήταν σαν να ζούσα το έργο του Τιτανικού… Δεν θέλω να το ξαναζήσω», είπε ο πρώην παίκτης του Survivor για τη φωτιά στη Ρόδο

Συνεχίζεται για ένατη μέρα η φωτιά στη Ρόδο και την ίδια ώρα γίνονται έρευνες για εμπρησμό.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor, Σταμάτης Καλαφατάς, είναι ένας από τους ανθρώπους που βοήθησαν εθελοντικά σε όσους είχαν ανάγκη. Ο ίδιος μετέφερε αρκετούς με το σκάφος του σε ασφαλή σημεία. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στον εφιάλτη που βίωσε στην προσπάθειά του να διασώσει πυρόπληκτους.

«Εμείς με τα φουσκωτά μεταφέραμε όλο το βράδυ γύρω στα 550 με 600 άτομα. Ήταν σαν να ζούσα το έργο του Τιτανικού… Δεν θέλω να το ξαναζήσω» είπε αρχικά. Για να προσθέσει: «Όταν πλησίαζε η βάρκα στη στεριά ορμούσε ο κόσμος πάνω, ποιος θα πρωτομπεί. Έκλαιγαν, ούρλιαζαν, μωρά παιδιά, γυναίκες έγκυες, κυρίες σε μεγαλύτερη ηλικία».

Ο Σταμάτης Καλαφατάς συμπλήρωσε ακόμη: «Με υπομονή προσπαθούσαμε να τους καθησυχάσουμε και εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά και τους μεταφέραμε στα μεγαλύτερα ημερόπλοια. Όλη η Ρόδος είναι ενωμένη εθελοντικά».

 

newsbomb.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares