Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Φως στο Τούνελ: Μυστήριο καλύπτει τον πνιγμό 38χρονης στην Καβάλα

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» προσπάθησε να ξετυλίξει το κουβάρι του πνιγμού μιας 38χρονη φωτογράφου από τη Ρουμανία, της 38χρονης Μιχαέλα Μιρέα, μητέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, στην Καβάλα όπου πήγε για ολιγοήμερες διακοπές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Mega η υπόθεση παρουσιάζει κενά και υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει υπάρχει αναστάτωση έπειτα από τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας. Η σορός της ανασύρθηκε την Κυριακή 16 Ιανουαρίου από άνδρες του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της Κεραμωτής. Η εξαφάνισή της δηλώθηκε από συγγενικά της πρόσωπα καθώς έπρεπε να επιστρέψει στη Ρουμανία από τις 13 Ιανουαρίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα φέρεται να είχε σκοπό να μεταβεί στη Θάσο σε ξενοδοχείο φιλικής οικογένειας, όπου είχε εργαστεί και η ίδια στο παρελθόν. Εικάζεται πως ήρθε στην Ελλάδα για να ξεπεράσει τον χωρισμό από το σύζυγό της καθώς είχε υπογράψει το διαζύγιό της.

Ο ιατροδικαστής Θράκης, Νικόλαος Κιφνίδης, από τη μεριά του, έκανε λόγο για πνιγμό εντός ύδατος, μετά από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε. «Για να το πούμε με απλά λόγια πνίγηκε η γυναίκα», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε πως σύμφωνα με τους υπολογισμούς του «βρισκόταν στο νερό δύο με τρεις μέρες».

Επίσης οι κάτοικοι που την είδαν υποστηρίζουν πως είδαν την 38χρονη γυναίκα να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μάλιστα, κάποιος ιδιοκτήτης τσιπουράδικου την προσέγγισε και της προσέφερε βοήθεια, αλλά εκείνη την αρνήθηκε μιλώντας στα αγγλικά. Ο Ηλίας Σωτηριάδης μίλησε στο Newsbeast για το ακριβώς συνέβη. Οι έρευνες τώρα στρέφονται στο πως μπήκε μέσα στο ξενοδοχείο της περιοχής και άφησε τα πράγματά της – ένα τσαντάκι και παπούτσια – καθώς το κατάλυμα είναι κλειστό αυτή την εποχή λόγω της χειμερινής περιόδου.

 

πηγή: newsbeast.gr

Shares