Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Φορτούνης: «Θέλω ένα γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά προέχει η νίκη»

Ο Κώστας Φορτούνης, στάθηκε στη νίκη επί του Ατρόμητου, τόνισε ότι στην ομάδα του δεν κοιτάζει κανείς τη διαφορά που υπάρχει με τους ανταγωνιστές και δηλώνει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς να κρύβει την επιθυμία του να σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ…

Το πρώτο του γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ θέλει να πετύχει ο Κώστας Φορτούνης, αλλά τονίζει πως για τον Ολυμπιακό προέχει η νίκη στο αυριανό ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο επιτελικός μέσος των πρωταθλητών τόνισε πως η νίκη στο Περιστέρι και η διαφορά από τους διώκτες είναι ένα καλό βήμα προς τον τίτλο, αλλά δεν εφησυχάζει.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΝΟVA:

Τη νίκη επί του Ατρομήτου: «Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα όπου οι αντίπαλοί μας στραβοπάτησαν. Προηγηθήκαμε σε ένα πολύ καλό σημείο του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε κάποιο ακόμη γκολ. Έτσι είναι τα παιχνίδια, δεν μπορείς να βάζεις συνέχεια πολλά γκολ. Πρέπει κάποια να τα παίρνεις και με 1-0, αυτά σου δίνουν το πρωτάθλημα και μετά από τέτοιες νίκες μπορείς να προχωράς και να βλέπεις καλύτερα τη συνέχεια».

Το αν είναι σημάδι πρωταθλήματος η νίκη σε μια έδρα που έχασαν βαθμούς οι ανταγωνιστές: «Είναι ένα καλό βήμα, από εκεί και πέρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς. Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας, δεν κοιτάμε τη διαφορά και παίζουμε πάντα σαν να είμαστε ίσα με τον αντίπαλο. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, με αυτόν τον στόχο πάμε πάντα».

Την προσωπική του κατάσταση: «Είμαι πάρα πολύ καλά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Νιώθω πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, μου βγαίνουν αυτά που έχω σαν σκέψεις. Θέλω να παίζω, το έχω ξαναπεί. Από εκεί και πέρα έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας που θέλουμε να κερδίσουμε».

Το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Εντάξει, θέλω ένα γκολ, αλλά από εκεί και πέρα το να βοηθώ την ομάδα μου, είτε κάνοντας πάσες είτε οργανώνοντας το παιχνίδι είναι σημαντικό. Αυτό που μετρά είναι να κερδίζει η ομάδα και θα έρθει και το γκολ κάποια στιγμή».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Shares