Τετάρτη , 20 Οκτωβρίου 2021

Formula 1:«Καταστροφή» στη Ρωσία για Φερστάπεν – Η ευκαιρία του Χάμιλτον (video)

Από την τελευταία θέση θα ξεκινήσει στο γκραν πρι της Ρωσίας, στο Σότσι, ο Μαξ Φερστάπεν.

Δύσκολα τα πράγματα για τον πρωτοπόρο του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 στο γκραν πρι της Κυριακής στη Ρωσία.

Ο Μαξ Φερστάπεν θα εκκινήσει από την τελευταία θέση στο Σότσι, κάτι που δίνει την ευκαιρία στον 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Λιούις Χάμιλτον να τον προσπεράσει στην κούρσα για τον τίτλο.

Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή ήρθε με απόφαση του Ολλανδού και της ομάδας του, μιας και αποφάσισαν να αλλάξουν κινητήρα στο μονοθέσιο της Red Bull. Κάτι που επιφέρει τη συγκεκριμένη ποινή, αλλά είναι μια κίνηση που θα γινόταν ούτως ή άλλως κάποια στιγμή.

«Αναλύσαμε όλα τα δεδομένα, είδαμε τον καιρό και αποφασίσαμε να το κάνουμε τώρα. Κάποια στιγμή θα έπρεπε να γίνει» είπε ο Φερστάπεν, ενώ ο Χάμιλτον από την πλευρά του τόνισε:

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας. Είναι μια δύσκολη χρονιά από πλευράς αξιοπιστίας. Είναι κρίμα για τον Μαξ αυτό που του συνέβη. Πρέπει όμως να το εκμεταλλευτούμε αυτό και να πάρουμε το μέγιστο. Το 1-2 θα ήταν τρομερό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Ξεκινήσαμε με το δεξί το GP και πάντα προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Είχαμε καλό ρυθμό στις ελεύθερες δοκιμές. Έχουμε όμως αρκετή δουλειά να κάνουμε όσον αφορά το ρυθμό αγώνα μας».

onsports.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares