Κυριακή , 14 Απριλίου 2024

Φόνσου: «Όσο ζω, ΚΚΕ θα ψηφίζω»

“Εξάλλου εμένα ο πατέρας μου είχε εκπαιδεύσει την βάση του ΚΚΕ του τότε”.

Η Άννα Φόνσου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Δύο στη 1 με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο πόσο δεμένη ήταν με τον πατέρα της και αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του στις πολιτικές της πεποιθήσεις.

«Ο πατέρας μου ήταν ιδιαίτερος άνθρωπος. Κατ’ αρχήν ήταν ο πιο πολιτικοποιημένος άνθρωπος που έχω δει κι έχω ακούσει, γιατί ήμουν και μικρή όταν ήταν στην εξορία. Τον εκτιμούσε ο Ρίτσος, ο Κατράκης. Έκανε τα ωραιότερα γλυπτά, επειδή ήταν από την Τήνο, ήταν πολύ όμορφος. Για την εποχή εκείνη να είσαι 1.89 και 75 κιλά και με μαλλί μακρύ. Κούκλος, μοντέρνος και πολύ πιο μπροστά από την εποχή του» ανέφερε η Άννα Φόνσου.

«Η εικόνα για εμένα με το ΚΚΕ είναι η επανάσταση, η τιμιότητα που διατηρούν μέχρι σήμερα, τόλμη και να είμαστε όλοι ίσοι. Εξάλλου εμένα ο πατέρας μου είχε εκπαιδεύσει την βάση του ΚΚΕ του τότε. Δεν ξέρω αν ζούσε γιατί τον έχασα 60 χρονών. Εγώ όσο ζω, ΚΚΕ θα ψηφίζω. Δεν αλλάζω. Έχω αντιρρήσεις, όπως όλοι, γιατί νομίζω ότι το ΚΚΕ πρέπει να το πάμε πιο μπροστά, να το καταλάβει ο κόσμος…» συμπλήρωσε η Άννα Φόνσου.

 

zappit.gr

Shares